Hoppa till sidans innehåll

Nordiska Ungdomsspelen


Tack för i år!

Tack för att ni deltog vid den första friidrottsupplagan av Nordiska Ungdomsspelen! Tävlingen hade premiär 2019 och vi är glada att det blev en lyckad tävling!

Friidrottstävlingen var ett av det största friidrottsarrangemanget i Jämtkrafthallen och det var 174 aktiva som deltog och som med stafetterna inräknade genomförde ca 740 grenstarter! Det slogs dessutom ett par hallrekord! För att inte tala om alla personliga rekord som förbättrades! Stort grattis till alla er som var med!

Tack till er som reste långt för att delta! Tack till ledare, tränare, aktiva, föräldrar och inte minst alla funktionärer som så helhjärtat ställde upp under helgen! Ni är bara bäst! :-)

Hälsningar,

Fredrik Lindberg, tävlingsledare
This is a mailto link

PS. Då tävlingen är det första i sitt slag tar vi gärna emot feedback, så vi kan bli ännu bättre i framtiden. Maila till min mailadress ovan. DS.

 

Nordiska Ungdomsspelen är inte bara idrottsglädje – det är även fest och härlig samvaro för ungdom över landsgränser. Nordiska Ungdomsspelen är för dig mellan 9-16 år (t o m 17 år i friidrott) med två tävlingsdagar i idrotterna längdskidåkning, skidorientering, slalom, skicross, konståkning, ishockey och friidrott. Filmer, bilder och summering från helgens alla idrotter hittar du så småningom här: nordiskaungdomsspelen.se

Reklamfilm inför 2019 års tävlingar:

Uppdaterad: 08 JAN 2019 21:17 Skribent: Fredrik Lindberg
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

 

 Länsförsäkringar Jämtland

Provins

 

 

PrioDigitaltryckeri

 

TeknikKompetens i Sverige AB 

Abersten

Handelsbanken

 

 untitled

Postadress:
Östersunds GIF - Friidrott
Idrottens Hus, Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62 B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: 063570530
E-post: This is a mailto link

Se all info