Hoppa till sidans innehåll

FP11 (2010-2011)


Träningsgruppen vänder sig till barn födda 2010-2011

Har ni några funderingar vad gäller träningarna är ni välkomna att höra av er till huvudtränarna, men har ni frågor kring medlemskap, kostnader, försäljning av papper eller vad mer som förväntas av er föräldrar, kontakta kansliet.


Träningstider:

OBS!!! Kommande träning söndag 7/3 är inställd

Onsdagar 18.00-19.30 Jämtkrafthallen, Ås

Söndagar jämna veckor 16.30-18.00 Jämtkrafthallen, Ås

Söndagar ojämna veckor 16.30- 18.00 Gövikenhallen, Östersund

Nu får vi återigen utföra våra träningar inomhus, för eventuell utomhusträning meddelas dagen innan. Vi återgår till våra vanliga tider.

Restriktioner och rekommendationer ändras ganska ofta så vi ber er att följa den informationen på ÖGIFs första sida!

Påminner alla föräldrar att lämna och hämta era barn utanför lokalerna, inga andra får vistas i lokalerna utom tränare och de aktiva!

För att undvika trängsel ska barn inte lämnas tidigare än 5min före träningsstart och vi avslutar alltid träningarna 5min före avsatt tid.


Tränare för FP11

Huvudtränare: Claes Cedervall, This is a mailto link , 070-573 61 31

Huvudtränare: Elin Klefbom, This is a mailto link, 073-801 79 40

Hjälptränare.

Karin Johansson Rydh

Pär-Mikael Salomonsson

Anna Engholm

Anne Karlstedt

Henrik Jönsson

Louise Seistrup Severin

Sandra Lind

Vill du vara med i gruppen och hjälpa till så är vi jätteglada! Hör bara av dig!


Gruppen kommer att träna två dagar i veckan, men givetvis finns inget krav på att komma på båda dessa träningstillfällen ifall detta inte skulle passa med andra träningar eller andra aktiviteter.

Vill du börja träna i den här gruppen? Fyll i din intresseanmälan här »

Om det är kö in till gruppen kommer din plats reserveras. I annat fall blir du kontaktad av tränarna.

Ibland blir våra träningsgrupper tyvärr fulla, men finns det plats är du givetvis varmt välkommen! Har ni frågor/funderingar så kontakta någon av ledarna nedan:

Vi ledare håller er föräldrar uppdaterade via sms. Om ni inte får några meddelande så hör av er till kansliet så ser vi till att ni blir inlagda.


Mer om gruppen Flickor/Pojkar 11

Det viktigaste med träningen är glädje och gemenskap. Träningen är allsidig och varierad och bygger på barnens egna intressen, behov och förutsättningar samt med hänsyn tagen till variationer i barnens utvecklingstakt. Träning av friidrottens alla grenar blandas med lek och allmän idrottsträning. Verksamheten pågår hela året två gånger i veckan. Barnen ska också förberedas för att kunna delta i tävlingar i närmiljön och inom det egna distriktet och få chans att uppleva tävlingens spänningsmoment.

Intresset för denna grupp är stor. Vi tar emot ett visst antal barn beroende på hur många ledare vi är och sedan bildas väntelista. Om du som förälder eller annan är intresserad av att bli ledare, ange detta i samband med anmälan. Möjlighet till utbildning finns.

Träningsavgiften för FP11 betalas årsvis och är 1200 kronor. Därtill måste också en medlemsavgift på 200 kronor erläggas. I dessa avgifter ingår även tävlingsavgift, vilket innebär att klubben står för anmälningsavgifter när barnen är med och tävlar i lokala och regionala tävlingar.

Vad innebär det att vara ÖGIF-förälder?

Som många andra idrottsföreningar är ÖGIF en ideellt driven förening, vilket innebär att vi också behöver föräldrarnas hjälp för att verksamheten ska kunna bedrivas på ett bra sätt. För dig som förälder kommer detta att märkas på framförallt två sätt. Vi vill att du kan hjälpa till att vara funktionär, och vi vill att ni säljer toalett- och hushållspapper.

Är du ny som friidrottsförälder eller vill fylla på kunskapen om friidrott? Läs mer om utbildningen "Friidrottsförälder" här »

Funktionärskap

Varje år genomför ÖGIF flera tävlingar och arrangemang (exempelvis Julkampen, ÖGIF inne, Stadsstafetten, Storsjöspelen och Poängjakter under sommaren). För att kunna hålla dessa arrangemang behöver vi funktionärer. Nyblivna ÖGIF-föräldrar förväntas ställa upp som funktionärer vid minst ett arrangemang. Inför kommande arrangemang hålls funktionärsgenomgångar där man får lära sig vad som förväntas av en i rollen som funktionär.

I takt med att ditt barn fortsätter att träna och tävla i friidrott vill vi också att föräldraengagemanget vad gäller att vara funktionär ökar. Detta kan exempelvis ta sig uttryck i att man går en grenledarutbildning eller att man tar på sig att vara funktionär vid några fler tillfällen.

ÖGIF kommer att placera ut er som funktionärer på ett datum. Ni får sedan själva i uppgift att byta dag om den ni får av någon anledning inte passar.

Försäljning av toalettpapper

För att få in lite extra pengar till föreningen och träningsgruppen har ÖGIF beslutat att alla medlemmar i klubben säljer toalett- och hushållspapper. Klubben har valt att sälja något som alla familjer behöver och inte Bingolotter eller något annat som egentligen är onödigt.

Alla familjer förväntas sälja 5 balar papper per termin, d.v.s. 10 om året. För varje såld bal tjänar klubben 100 kronor. Pengarna går till utbildning av tränare, läger och att på andra sätt driva klubben.

Vid frågor kontakta gärna ÖGIF:s kansli på This is a mailto link

Uppdaterad: 19 SEP 2018 20:52 Skribent: Erik Edervall
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på sociala medier

Facebook logotype

Instagram logotype

 

 

Våra sponsorer

 

 Länsförsäkringar Jämtland

Provins

TeknikKompetens i Sverige AB 

Handelsbanken 

  

 untitled


Idrottens ledarbank

Postadress:
Östersunds GIF - Friidrott
Idrottens Hus, Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62 B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: 063570530
E-post: This is a mailto link

Se all info