Hoppa till sidans innehåll

FP11 (2011)


Träningsgruppen vänder sig till barn födda 2011

Pojkar och flickor tränar tillsammans. Träningen är allsidig och varierad och bygger på barnens egna intressen, behov och förutsättningar, samt med hänsyn tagen till variationer i barnens utvecklingstakt. Träning av friidrottens alla grenar blandas med lek och allmän idrottsträning. Det viktigaste med träningen är glädje och gemenskap.

Verksamheten pågår hela året två gånger i veckan. Barnen förbereds för att kunna delta i tävlingar i närmiljön och inom det egna distriktet, och därigenom få chans att uppleva tävlingens spänningsmoment.

Vill du börja träna i den här gruppen? Fyll i din intresseanmälan här


Träningstider (från vecka 19)

Måndag  kl 17.30-19.00  Hofvallen
Onsdag  kl 17.30-19.00  Hofvallen

Under utomhussäsongen tränar grupperna FP10 och FP11 tillsammans. 

Vi informerar om snabbare ändringar via SMS och längre information via mail. Notera att det bara är ena föräldern som kan få SMS och ber er därför att meddela den andra! Mail ska båda föräldrarna få om deras mailadresser är meddelad kansliet, om inte kontakta kansliet.


Tränare:

Huvudtränare:


Medlems- och träningsavgift:

För att delta i verksamheten behöver du betala medlems- och träningsavgift. Information om avgifternas storlek hittar du här.


Vad innebär det att vara ÖGIF-förälder?

Som många andra idrottsföreningar är ÖGIF en ideellt driven förening, vilket innebär att vi också behöver föräldrarnas hjälp för att verksamheten ska kunna bedrivas på ett bra sätt. För dig som förälder kommer detta att märkas på framförallt två sätt. Vi vill att du hjälper till att vara funktionär, och vi vill att ni säljer toalett- och hushållspapper. Mer om detta, samt en hel del annan information, hittar du i dokumentet ÖGIFs Lilla Röda.


Utbildning:

Är du ny som friidrottsförälder eller vill fylla på kunskapen om friidrott? Läs mer om utbildningen "Friidrottsförälder" här.


Sociala medier:

Följ gärna ÖGIFs officiella sidor på Facebook och Instagram. Dessa sidor kan ni även med fördel tipsa släkt och vänner om!

För dig som är medlem finns gruppen ÖGIF Friidrott Medlem på Facebook. Här får du information om exempelvis tävlingar och pappersföräljning.


Kontakt:

Har ni några funderingar vad gäller träningarna är ni välkomna att höra av er till huvudtränarna.

Har ni frågor kring medlemskap, kostnader, försäljning av papper eller vad mer som förväntas av er föräldrar, försök hitta informationen på hemsidan eller kontakta kansliet via mail eller på telefon 063-570530. 

Uppdaterad: 19 SEP 2018 20:52 Skribent: Erik Edervall
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på sociala medier

Facebook logotype

 

Instagram logotype

 

 

Våra sponsorer 2022 - tack för ert stöd!

 

nedladdning.png

 

 

Soderberg-&-Partners-Logotyp-A-RGB.png

 

 

 

 

Meri Textil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 untitled

 


Idrottens ledarbank

Postadress:
Östersunds GIF - Friidrott
Idrottens Hus, Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62 B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: 063570530
E-post: This is a mailto link

Se all info