Hoppa till sidans innehåll

FP 15 (2007-2008)


Träningsgruppen vänder sig till ungdomar födda 2007-2008

Pojkar och flickor tränar tillsammans. I och med att barnen växer till ungdomar växer även chansen till fler tränings- och tävlingstillfällen. Anpassat efter deras egen ambitionsnivå tränar ungdomarna kvar i sina årskullar och får möjlighet att träna samt åka på träningsläger och tävlingsresor med andra träningsgrupper. Här finns även möjligheten till mer specialiserad träning inom specifika grenar. Styrketräning introduceras för deras fysiska utveckling. I gruppen tränar både nybörjare och de som vill nå ungdomselit i Sverige.

Vill du börja träna i den här gruppen? Skicka ett mail till Fredrik eller Kicki.


Träningstider från och med 9 maj 2022:

Måndag  kl 18.00-19.30  Hofvallen
Tisdag  kl 17.30-19.30  Hofvallen
Onsdag  kl 17.30-19.00  Hofvallen
Torsdag  kl 18.00-20.00  Hofvallen
Fredag    
Lördag    
Söndag    


Om du inte kan komma på träningen önskar vi få veta det senast kl 12.00 samma dag via SMS till Kicki 070-632 32 05 och Fredrik 070-822 02 24.

Information till gruppen ges huvudsakligen via Facebookgruppen för FP15 och äldre, där uppmanas alla aktiva och föräldrar att gå med. 


Tränare:

Huvudtränare:

Hjälptränare:

  • Chatarina Boethius
  • Jenny Swartz
  • Anders Ulvenstam
  • Toni Karmteg

Medlems- och träningsavgift:

För att delta i verksamheten behöver du betala medlems- och träningsavgift. Information om avgifternas storlek hittar du här.


Vad innebär det att vara ÖGIF-förälder?

Som många andra idrottsföreningar är ÖGIF en ideellt driven förening, vilket innebär att vi också behöver föräldrarnas hjälp för att verksamheten ska kunna bedrivas på ett bra sätt. För dig som förälder kommer detta att märkas på framförallt två sätt. Vi vill att du hjälper till att vara funktionär, och vi vill att ni säljer toalett- och hushållspapper. Mer om detta, samt en hel del annan information, hittar du i dokumentet ÖGIFs Lilla Röda.


Utbildning:

Är du ny som friidrottsförälder eller vill fylla på kunskapen om friidrott? Läs mer om utbildningen "Friidrottsförälder" här.


Sociala medier:

Följ gärna ÖGIFs officiella sidor på Facebook och Instagram. Dessa sidor kan ni även med fördel tipsa släkt och vänner om!

För dig som är medlem finns gruppen ÖGIF Friidrott Medlem på Facebook. Här får du information om exempelvis tävlingar och pappersföräljning.


Kontakt:

Har ni några funderingar vad gäller träningarna är ni välkomna att höra av er till huvudtränarna.

Har ni frågor kring medlemskap, kostnader, försäljning av papper eller vad mer som förväntas av er föräldrar, försök hitta informationen på hemsidan eller kontakta kansliet via mail eller på telefon 063-570530. 

Uppdaterad: 02 AUG 2018 17:13 Skribent: Fredrik Lindberg

Följ oss på sociala medier

Facebook logotype

 

Instagram logotype

 

 

Våra sponsorer 2022 - tack för ert stöd!

 

nedladdning.png

 

 

Soderberg-&-Partners-Logotyp-A-RGB.png

 

 

 

 

Meri Textil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 untitled

 


Idrottens ledarbank

Postadress:
Östersunds GIF - Friidrott
Idrottens Hus, Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62 B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: 063570530
E-post: This is a mailto link

Se all info