Hoppa till sidans innehåll

FP 9 Vit (2009-2010)


Välkomna till hösten 2018

Torsdagar på Hofvallen

18:00 - 19:00

Till dess att höstens nya grupper är färdiga kommer vårens grupper FP9 vit & röd att träna gemensamt på Hofvallen

v. 35 - torsdag 30/8

Träning 18:00 - 19:00

v. 36 - torsdag 6/9 

Träning 18:00 - 19:00

v. 37 - torsdag 13/9

Träning 18:00 - 19:00

 (datum uppdaterade 28/8.)

Tränare

Erik Ederwall,  073-93 59 155,  This is a mailto link

Hjälptränare:
Fredrik & Sara Huss.

Mer om gruppen Flickor/Pojkar 9

För vår allra yngsta grupper FP 9 bedrivs träningen terminsvis och inomhus i antingen i Jämtkrafthallen i Ås eller Gövikenhallen. Om vädret tillåter bedrivs några träningar under vårterminen utomhus på Hofvallen. Vi har även de senaste åren bedrivit en sommargrupp som tränat på sommaren.

Pojkar och flickor tränar tillsammans. Träningen introducerar friidrotten och ger barnen en allsidig träning för att utveckla motorik, koordination och balans, i kombination med mycket lek. Alla grenar testas och så småningom introduceras barn i att tävla.

Intresset för denna grupp är stor. Vi tar emot ett visst antal barn beroende på hur många ledare vi är och sedan bildas väntelista. Om du som förälder eller annan är intresserad av att bli ledare, ange detta i samband med anmälan. Möjlighet till utbildning finns.

Terminsavgiften för de som är födda 2009-2010 är 400 kr och det inkluderar medlemsavgift och tränings-/tävlingsavgift.

Vad innebär det att vara ÖGIF-förälder?

Som många andra idrottsföreningar är ÖGIF en ideellt driven förening, vilket innebär att vi också behöver föräldrarnas hjälp för att verksamheten ska kunna bedrivas på ett bra sätt. För dig som förälder kommer detta att märkas på framförallt två sätt. Vi vill att du kan hjälpa till att vara funktionär, och vi vill att ni säljer toalett- och hushållspapper.

Funktionärskap

Varje år genomför ÖGIF flera tävlingar och arrangemang (exempelvis Julkampen 2 december, ÖGIF inne 17-18 februari, Stadsstafetten 10 maj, Storsjöspelen 26-27 maj och Poängjakter under sommaren). För att kunna hålla dessa arrangemang behöver vi funktionärer. Nyblivna ÖGIF-föräldrar förväntas ställa upp som funktionärer vid minst ett arrangemang. Inför kommande arrangemang hålls funktionärsgenomgångar där man får lära sig vad som förväntas av en i rollen som funktionär.

I takt med att ditt barn fortsätter att träna och tävla i friidrott vill vi också att föräldraengagemanget vad gäller att vara funktionär ökar. Detta kan exempelvis ta sig uttryck i att man går en grenledarutbildning eller att man tar på sig att vara funktionär vid några fler tillfällen.

ÖGIF kommer att placera ut er som funktionärer på ett datum. Ni får sedan själva i uppgift att byta dag om den ni får av någon anledning inte passar.

Försäljning av toalettpapper

För att få in lite extra papper till föreningen och träningsgruppen har ÖGIF beslutat att alla medlemmar i klubben säljer toalett- och hushållspapper. Klubben har valt att sälja något som alla familjer behöver och inte Bingolotter eller något annat som egentligen är onödigt.

Alla familjer förväntas sälja 5 balar papper per termin, d.v.s. 10 om året. För varje såld bal tjänar klubben 100 kronor. Pengarna går till utbildning av tränare, läger och att på andra sätt driva klubben.

Balarna går att hämta ut på kansliet i Gövikenhallen eller vid träningar i Jämtkrafthallen eller på Hofvallen. När man hämtar balarna fyller man i en lista, varpå en faktura skickas ut ifrån kansliet för den/de balar som hämtats. För de balar som man inte hämtat ut blir man efter varje termin fakturerad 100 kronor. Det går alltså att ”köpa sig fri” mot en kostnad på 500 kronor per termin.

Vill du börja träna i den här gruppen? 

Fyll i din intresseanmälan här »

Om det är kö in till gruppen kommer din plats reserveras. I annat fall blir du kontaktad av tränarna. 

Vid frågor kontakta ÖGIFs kansli på This is a mailto link

Uppdaterad: 28 AUG 2018 21:59
Skribent: Annika Östlund
Epost: This is a mailto link

Våra sponsorer

 

 Länsförsäkringar Jämtland

Provins

 

 

PrioDigitaltryckeri

 

TeknikKompetens i Sverige AB 

Abersten

Handelsbanken

 

 untitled

Postadress:
Östersunds GIF - Friidrott
Gunder Häggs väg 13, Gövikenhallen
83152 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62 B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: 063-570530
E-post: This is a mailto link

Se all info