Hoppa till sidans innehåll

Bildpolicy


Föreningens bildpolicy

 

På föreningens officiella hemsida kan foton och filmer publiceras som rör gymnastik i tävling, uppvisning eller träning. Detta kan t ex vara gruppbilder eller enskilda bilder som visar gymnastik som idrott. Samtliga bilder och filmer ska vara etiskt acceptabla och inte kränkande för individ eller grupp. Vid tveksamheter ska styrelsen tillfrågas för att lämna ett godkännande.

Vid publicering av bilder på föreningens officiella sidor på sociala medier ska medlemmen alltid tillfrågas före publicering av bilder och filmer.

Medlemskap i föreningen innebär att medlemmen accepterat att finnas med på bilder som publiceras av föreningen enligt ovan.  Vid särskilda önskemål om att inte finnas med på publicerade bilder eller filmer överhuvudtaget måste medlemmen kontakta styrelsen. I dessa fall kommer ingen publicering av bilder eller filmer på medlemmen att ske på föreningens officiella sidor.

Föreningens webredaktörer tar bort redan publicerade bilder och filmer om ett önskemål från medlemmen inkommer till styrelsen kring detta.

Uppdaterad: 23 NOV 2015 17:47 Skribent: Bettina Herm

Bamsegympa
 
bnpehpiso4ddnhqxqqpzg
 
 
  1377580_10152203108461729_809245696_n

Postadress:
Östersundsgymnasterna - Gymnastik
Arenavägen 27
83132 Östersund

Besöksadress:
Östersund Arena, Arenavägen 27
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sportchef@ostersunds...

Se all info