Hoppa till sidans innehåll

23 maj 2006 ÖP Två pallplatser i Kiruna


Östersundsgymnasternas äldsta flickor tog hem en meriterande tredjeplats när truppgymnasternas riksfinal avgjordes i Kiruna. Samtidigt vann mixedlaget sin klass. Foto: Denny Calvo
Östersundsgymnasterna knep två pallplatser i riksfinal
ÖSTERSUND.
Det var en stolt förening som visade upp sig i sporthallen i går. Östersundsgymnasternas trupper har en färsk vinst i riksfinalen i bagaget, och det är klubbens största framgång på 15 år.
 
 
Det var förra veckan i Kiruna som Östersundsgymnasterna och Brunflo hade kvalificerat fyra lag till UT-stegens riksfinal för lagen i högsta divisionen.
Östersunds mixedlag vann, och äldsta flicklaget kom trea.
- Speciellt roligt för de fem killarna i 16-mannalaget som först trodde att det inte skulle bli någon tävling på grund av för få lag, men sedan till slut vann före Umeå, berättar ledaren Anita Uddemo Barthelsson.

Flicklaget hade egentligen kunnat vara med i juniorklassen, men hade två seniorer med sig. Därför gick de upp till äldsta klassen, och överraskade stort genom att bli trea efter storklubbarna Nissaflickorna (Halmstad) och Stockholmstränarna.
- En enastående prestation. Med våra få halltider har vi fyra timmars träning per vecka. De andra lagen tränar 10-15 timmar.
I går hade Östersundsgymnasterna sin traditionella våravslutning med Disney som tema.
 
Roland Olsen
This is a mailto link
063-161600
Det finns inget album kopplat till denna sida.Bamsegympa
 
bnpehpiso4ddnhqxqqpzg
 
 
  1377580_10152203108461729_809245696_n

Postadress:
Östersundsgymnasterna - Gymnastik
Arenavägen 27
83132 Östersund

Besöksadress:
Östersund Arena, Arenavägen 27
83132 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: sportchef@ostersunds...

Se all info