Hoppa till sidans innehåll

Bli sponsor till Stadsloppet


 

 

 

Den speciella småstadskaraktären och den gemytliga stämningen har blivit kännetecknet för Stadsloppet i Östhammar, en tävling som bjuder på mycket även utöver själva tävlingsmomentet. Stadsloppet går på gator och promenadstråk i och runt Östhammars gamla stadskärna, över fyra träbroar, strandpromenaden, Södra Tullportsgatan med sin 1700-talsbebyggelse och Rådhusgatan, hjärtat i Östhammar.

  

I över 40 år har Östhammar Friidrott arrangerat Stadsloppet som blivit något av en folkfest i staden när ortsbefolkningen samlas för att springa tillsammans. Många ställer upp i lagklassen tillsammans med vänner eller kollegor och picknickar tillsammans i gräset på Frösåkersvallen efteråt. Dom som inte springer sluter gärna upp längsmed stadens gator för att heja fram löparna och för att beskåda när deltagarna i hinderbaneklassen vadar genom midjehögt vatten på Krutudden och tar sig över alla de hinder som ortens företag med stor entusiasm och finurlighet byggt upp utefter banan.

  

Vill ditt företag bli en del av Stadsloppet?

Nedan kan du ta del av några olika sätt att stödja oss.

 

  • Sponsra med 2000:- och få din logga i vår inbjudningsfolder (se bild nedan), samt en klickbar logga med länk på Östhammar Friidrotts hemsida.
  • Sponsra med presentkort eller varor/produkter som vi kan använda som priser. Man får även då sin logga i vår inbjudningsfolder samt en klickbar logga med länk på Östhammar Friidrotts hemsida.
  • Man kan även bidra genom att som företag eller privatperson bygga upp och ansvara för ett hinder i vår HINDERBANA. Man får då utöver själva markandsförningen vid hindret, sin logga i vår inbjudningsfolder, en klickbar logga med länk på Östhammar Friidrotts hemsidan, samt en fri startplats för ett lag i vår hinderbaneklass.

 

För vidare information är ni välkomna att kontakta Paulina Bismo från Östhammar Friidrott, This is a mailto link

 

Väl mött! 

/Stadsloppsgruppen, Östhammar Friidrott

.

Här kommer en bild på inbjudningsfoldern:

Uppdaterad: 08 JUN 2021 11:11 Skribent: Josefin Hedén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Föreningen Östhammar Friidrott - Friidrott
Skolvägen 4
74235 Östhammar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: janssonpatrik0173@gm...

Se all info