Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Samtliga fyra svenska lag har spelat två matcher vardera. Sammanfattningsvis blev det inte riktigt det utfallet som man hoppats på, även om det såg riktigt bra ut på flera händer. När vi summerar dagen blev det fem vinster och tre förluster.
 
En svensk trupp bestående av tio spelare och två ledare firade midsommar i Estland, närmare bestämt i Haapsalu, där Nordeuropeiska mästerskapen för ungdomar avgjordes.
 
Sverige kommer till spel med fyra förväntansfulla lag. Dock ser förutsättningarna lite olika ut. Förra året föll flickkadetterna ur den högsta divisionen och för dem gäller det i första hand att ta sig upp dit igen. Gott hopp om medaljchanser finns.
 
Veteran-EM har under den gångna veckan avgjorts i Rimini, Italien, där flera svenskar stått för fina prestationer.
 
Då Profixio genomgår systemtekniska förändringar påverkas publicering av det nationella seriespelet
 

Pro Series sommartävling

(2022-07-04 08:35)
Under sommaren fortsätter Pro Series med ett antal tävlingar. Idag är det damernas tur för spel som vanligt i Blomsterbergshallen, Eslöv. Tävlingen spelas 4-5 juli.
 
Truppen på elva spelare har varit i Ostrava, Tjeckien – en resa som resulterade i tio medaljer i det varma hallklimatet.
 
Det är med stor sorg som SBTF konstaterar att Ulf Lönnqvist gått ur tiden. Han avled natten till midsommarafton och skulle ha fyllt 86 år söndagen 26 juni.
 
25 juni till 2 juli är det dags för Veteran-EM att spelas i den italienska staden Rimini. Totalt deltar över 2800 spelare från hela Europa. 150 av dessa kommer från Sverige.
 
Från läsåret 2023/2024 kommer Svenska Bordtennisförbundets riksidrottsymnasium (RIG) finnas på två orter, Söderhamn och Halmstad.
 

Sommartider på SBTF!

(2022-06-22 14:44)
Under sommarmånaderna kommer flera av SBTF:s anställda ha semester. Vi kommer dock fortfarande alltid ha bemanning. Vi hänvisar främst till vår info-mejl men tänk på att svarstiderna kan vara något längre än normalt.
 
I samband med Special Olympics Games har Alexander Öhgren, Marit Brodd Almgren och Christina Törnkvist representerat Svenska Bordtennisförbundet på konferensen Parasportens Framtid. Styrelsens representant Lars Sundling deltog i ett besöksprogram.
 
Svenska Bordtennisförbundet söker coacher med höga ambitioner som brinner för att utveckla svensk bordtennis. Vill du vara med på resan mot fler svenska framgångar?
 

Tjejraketen är här

(2022-06-20 14:58)
Svenska Bordtennisförbundets nystartade projekt PING PONG POWER Tjejraketen är en satsning kring hur vi ska bli fler tjejer inom svensk bordtennis – spelare, tränare, ledare och funktionärer.
 
Under förra veckan pågick två parallella WTT Contender-tävlingar. En i Zagreb, Kroatien, och en i Lima, Peru. Bäst gick det i Sydamerika där Mattias Falck och Anton Källberg tog hem titeln i dubbel.
 
  
 
     
   1232556066
 
 blobid8.jpg


Knalleland logo
Butikslogo
blobid9.jpg

Me2you Åkeriservice AB

Vianor

 

Berg Construction AB Murare i Borås

 

Söderberg och Partners logotype

 

Mickson Företagsreklam AB - presentreklam och profilkläder

 

Postadress:
Östra Stadsgränsen TK - Bordtennis
Tomas Karlsson, Stickargatan 5
50730 Brämhult

Kontakt:
Tel: 0702203472
E-post: bordtennis@ostk.se

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tennisbokningar