Hoppa till sidans innehåll

Andelsinformation


 

På Östra Torns Ryttarsällskap - ÖTR har du möjlighet att ha del i en ponny, utan att äga ponnyn. ÖTR äger alla våra ponnyerna.

På varje ponny har vi två andelar. En andel har ponnyn på tisdagar, den har även tex jämna helger. Den andra andelen har torsdagar och tex ojämna helger. Har du två andelar har du både tisdagar och torsdagar och alla helger.

På tisdagar och torsdagar har Susanne Walldoff lektion mellan 16.00 - 19.00, du rider då med på en lektion. Det finns även möjlighet till att rida ut innan eller efter lektionen.

 Helgen rider du tillsammans med dina kompisar, jag lovar att du får massor av nya roliga kompisar!

Några gånger om året är vi ute på pay and jump, tränar på för oss okänd bana mm. De som är duktigare tävlar med våra ponnyer på riktiga tävlingar (med mkt bra resultat)!

På vardagsmorgon fodrar stalltjänsten och släpper ut hästarna! Tisdagar och torsdagar kvällar samt helger har vi rullande schema där andelarna fodrar.

Nu undrar du säkert vad hästarna gör de andra dagarna och då har vi vanlig lektionsridning. Om du går in under lektion kan Du läsa mer där.

Vi har delat upp arbetsuppgifterna på föräldrarna. Det finns arbetsuppgifter som passar alla föräldrar oavsett hästkunskap. För de flesta uppgifterna behövs det ingen hästkunskap för att utföra. Förslag på uppgifter: Ta in hö, städa klubbrummet, toa, harva paddocken, laga staket, ekonomi, sköta våra fyra hästtransporter, köpa foder mm

På sommaren har du ett eller två dagridläger som ingår, ponnyerna går även på bete. Du kan åka iväg på semester utan dåligt samvete, vi hjälps åt!

Vi har väldigt olika ponnyer och vi är noga med att ekipaget ska passa ihop!

Du betalar en månadskostnad.  

Har du frågor hör av dig till Susanne 0706-954580 eller maila på susanne.This is a mailto link

Uppdaterad: 09 JAN 2021 19:35 Skribent: Susanne Walldoff

                                                                                

 

                                               

 

Postadress:
Östra Torns RS - Ridsport
Östratornsvägen 34 B
22468 Lund

Kontakt:
Tel: 046149112
E-post: This is a mailto link

Se all info