Hoppa till sidans innehåll

Privatekipage


 
F-stallet har tio st boxar varav fyra-fem st hyr vi ut till privathästägare. Varje box har en garderob i sadelkammaren samt en plats för sadel. Har du mer utrustning har vi plats på tredje loftet. Alla hästar står i boxar (vi har inget annat). Hästarna går ute i stort sett hela dagarna. Vi har vinterhagar (blir tyvärr lite leriga) och sommarhagar.
 
Det finns tillgång till varmvatten(dock ingen spolspilta inomhus), nya toaletter, tvättmaskin, torkskåp, plats för ditt hästsläp, klubbrum med möjlighet att värma mat mm
 
Alla har tillgång till egen foderplats på loftet. Du köper själv in kraftfoder och hö. Vill Du köpa hösilage så går det bra att köpa det av föreningen. Du blandar och väger upp ditt foder själv. Vi har halm och/eller spån till förfogande, du betalar för det som du använder.
 
Paddocken har måtten 30 x 65 m, underlaget är Makhippo nytt 2020. Det finns många strålkastare och även tillgång till headset med högtalare. Vi har ganska bra uteridningsmöjligheter för att vara i en stad. Vårt hindermaterial är helt okej. 

Morgonfodring och utsläpp sköts av vår stalltjänst på vardagar, helgerna är det vi själva som fodrar enligt schema(som vi gör tillsammans).
Lunchfodring och hagintag, kvällsfodring hjälps vi åt med, vi sätter oss ner och gör upp schema så att det passar alla.
 
Vi har många säkerhetsregler eftersom det är en ridskola, som privatryttare är du ett föredöme för ridskolans elever och naturligtvis följer du samma regler.
Ponnyekipage erbjuds att vara med på andelslektionerna för en subventionerat belopp om det finns plats.
 
Vi önskar att du är en aktiv ryttare som tar hand om din häst och rider regelbundet, vi vill gärna att du blir en i "vårt gäng". De yngsta eleverna är 7 år. Det är ett mycket lugnt stall trots/tack vare att det är ridskola.
 
Vi har ett stort säkerhetstänkande och en bra stämning i stallen!
 
Du är välkommen att höra av Dig om Du är intresserad!

Till Annika 0704-71 22 05 eller Susanne 0706-954580

Eller skicka en intresseanmälan till:This is a mailto link
 
 
 
 
Uppdaterad: 10 APR 2020 22:35 Skribent: Susanne Walldoff

                                                                                

 

                                               

 

Postadress:
Östra Torns RS - Ridsport
Östratornsvägen 34 B
22468 Lund

Kontakt:
Tel: 046149112
E-post: This is a mailto link

Se all info