Hoppa till sidans innehåll

Öved-Östraby SF - Sportskytte

Välkommen till Öved-Östraby Skytteförening!

Nytt i ÖÖ Skf

Kvällens Prisskjutning på korthållsskyttet var sista Torsdagsskjutningen före sommaruppehållet. Nästa Torsdagsskjutning är den 6/8. Ha en bra sommar!
 
Årets tredje Månadstävling är nu genomförd. Det sköts många höga poäng i liggande på 300m.
 
När ÖÖ´s föreningsmästerskap på korthållsskytte 50m för "motionärerna" i klass KK avgjordes tog Kristin Lindgren hem titeln. Gert Sandström och Karin Anden af Sandberg tog sil...
 
Dagens Torsdagsskjutning hos Öved-Östraby Skf var även föreningsmästerskap för ungdomarna i 50m-skyttet. Rasmus Jagerståhl vann före Maja Hansson och Eskil Andersson.
 
Årets andra Månadstävling är nu genomförd. Samtidigt var det även Föreningsmästerskap liggande på 300m. Här vann Berit Olsson på ett riktigt bra resultat, 345.
 
Tyvärr måste vi ställa in den traditionsenliga Korpskjutningen på Kristi Himmelfärdsdagen i år. Vi håller på att bygga en ny Luftgevärshall och vi har inte plats att arrangera...
 
I slutet av mars hade bygget av vår nya Luftgevärshall kommit så långt att ytterskalet med väggar och tak var klart. Under april jobbade föreningens medlemmar för att få klart...

Korthållsgevär, banskytte 50m

Vi skjuter korthållsgevär på vår skjutbana i Sjömossen utanför Bjärsjölagård under sommarhalvåret (ungefär april - september) på torsdagskvällar med anmälan kl 17:30 - 18:15 och vissa helgdagar enligt speciellt program.

Säsongen 2020 startar torsdagen den 7/5 och håller på t o m torsdagen den 10/9 (sommaruppehåll fr o m 18/6 t o m 30/7).

Gevärsskytte är en olympisk och jämlik sport som kan utövas på lika villkor av både damer & herrar, gamla & unga samt oberoende av funktionsnedsättning, etnicitet mm.

Här finns en karta till ÖÖ Skf´s skjutbana i Sjömossen utanför Bjärsjölagård.
Adressen är Harald Hildetandsväg 136-17, Sjöbo (använd Google maps!)
Vägbeskrivning till skjutbanan.

Välkomna! 

Gevärsskytte

SparbankenSkåne-Logotyp

 

Vi bygger ny Luftgevärshall 2019-2020 med stöd av 

Postadress:
Öved-Östraby SF - Skyttesport
Els-Marie Hansson, Poppelgatan 3
24235 Hörby

Kontakt:
Tel: 041540061, 041541257
E-post: This is a mailto link

Se all info