Hoppa till sidans innehåll

Fritidsledarna


Hanna är född 1996 och är fritidsledare på Överby Hästsportförening. Här svarar Hanna på några frågor om vad fritidsledaren gör och berättar lite om sig själv.

Vad finns en fritidsledare till för? 
Det är en person som håller samman gemenskapen och verksamheten och som ska finnas där för ungdomarna på de platser där de väljer att spendera sin fritid och vara en bra förebild.

När började du arbeta på Överby ridskola?
Jag anställdes för att jobba helger i stallet när jag var fjorton år gammal. Efter att jag tog studenten 2015 blev jag erbjuden mer timmar i stallet och sedan hösten 2017 har jag jobbat heltid! 

 

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?

Att man aldrig har en dålig dag på jobbet! Man går alltid härifrån glad och nöjd efter att ha träffat alla härliga barn, ungdomar och hästar. Att få jobba med både barn och hästar är verkligen en bra kombination. Jag är fortfarande ganska barnslig och sprallig av mig så jag kan ärligt säga att jag har minst lika kul som barnen på alla fritidsaktiviteter. 

 

Linnea Hedman började arbeta på stallet Augusti 2020 och jobbar både som fritidsledare och stallpersonal. Linnea har länge varit aktiv på stallet som ungdomsledare och helgpersonal men har nu valt att jobba på Överby, vilket vi tycker är väldigt roligt! 


 

Uppdaterad: 10 JUL 2009 18:26 Skribent: Jannica Stålnacke

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice

BY PAM

Smycken & ryttarbling