Hoppa till sidans innehåll

Information om Corona

16 MAR 2020 11:32
  • Skapad: 16 MAR 2020 11:32

 

I dessa tider är det viktigt att hålla sig uppdaterad kring alla bestämmelser gällande Corona.

Svenska ridsportförbundet anser att ridskoleverksamheten kan fortsätta som vanligt, så länge inte Folkhälsomyndigheten tycker annorlunda. Vi på Överby följer detta samt Sollentuna kommuns riktlinjer för skolorna för att minska smittspridningen.

Anläggningen kommer således att hållas öppen och planerade lektioner kommer att genomföras. Cafeterian och köket håller helt stängt och är tillsvidare endast öppen för fritidsverksamheten. Vi kommer att ha begränsade aktiviteter inomhus. Matlagningar, bakningar och andra inomhusaktiviteter är inställda.

Observera att detta gäller så länge inte skolor stängs ner. Om skolorna stängs så är inte stallet ett alternativ att ”hänga på”. Då kommer fritidsverksamheten också att hålla stängt och stallet kommer endast vara öppen för ridande elever.

Ridskoleelever samt alla besökare som har förkylningssymptom eller infektionssymptom ombeds stanna hemma och inte komma till anläggningen. Vi vill också påminna alla som besöker anläggningen att hålla god handhygien med tvål och vatten och eventuellt handsprit.

Tack för visad hänsyn!
Styrelsen samt personalen på Överby Hästsportförening

Skribent: Hanna Tennemar
E-post: This is a mailto link

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice

BY PAM

Smycken & ryttarbling