Hoppa till sidans innehåll

Sommartävlingar

03 JUL 2019 19:44
Stort tack till all publik och alla tävlande som kom till oss, alla sponsorer som skänkt otroligt fina priser och till våra fantastiska funktionärer som har gjort ett superjobb med att arbeta dagarna i ända både före och under tävlingsdagarna!
  • Skapad: 03 JUL 2019 19:44

Tävlingarna bjöd på en härlig stämning i strålande väder! Mycket publik och välkända ryttare fanns på plats och bjöd på fantastisk ridning. 

Våra hemmaekipage gjorde väldigt bra ifrån sig och levererade fina ritter med fina resultat. Lena Wiman hade en mycket bra helg och vann tre av fyra starter tillsammans med sina hästar Donnerstein och León, varav den ena var GP-special som var helgens svåraste klass. 

Sandra Andersson och Bueno Satori gjorde också bra ifrån sig och red hem en vinst samt en tredje- och en fjärdeplacering.

Det finns massvis med bilder från tävlingarna publicerade på vår facebooksida, Överby Hästsportförening. Dessa är tagna av Magdalena Liedenholm.

Under lördagen fanns fotograf Natalie på plats och fotade ekipagen. Önskar du köpa bilder från din ritt, vänligen kontkta Natalie på This is a mailto link.

Skribent: Sandra Andersson
Epost: This is a mailto link

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice