Hoppa till sidans innehåll

Vi söker funktionärer till vår dressyrtävling 22/9

06 SEP 2019 14:09
Är du intresserad av att vara med som funktionär på våra dressyrtävlingar den 22/9? Du behöver inte ha några förkunskaper, allt du behöver veta kommer du att få lära dig. Vi uppskattar all hjälp och tillsammans har vi en härlig dag i stallet!
  • Skapad: 06 SEP 2019 14:09

Äntligen dags för hemmatävling! .

Är du ledig och vill hjälpa till som funktionär den 22 september?.  

Den 22 september anordnar Överby en dag fullspäckad med dressyr och vi behöver DIN hjälp! Under dagen kommer vi att ha allt från LB dressyr till Medelsvår C:1, där många av våra fina hemma ekipage kommer att delta. Det är roligt att anordna en tävling och kräver engagemang från många, vi söker därför efter funktionärer som kan hjälpa till under helgen! 

Att vara funktionär brukar vara väldigt roligt och en får se många fina hästar. Alla är välkomna att hjälpa till! Skriv upp dig på listan nedan och fyll i om du har några särskilda önskemål om uppgift och när du kan hjälpa till.

Har du frågor får du gärna kontakta Linnea Hedman på tel 073 366 15 22 eller maila till This is a mailto link

Skriv upp dig på listan i stallet eller mejla till Linnea och håll utkik på anslagstavlan i stallet och på vår hemsida där vi kommer att lägga ut funktionärsschemat ca en vecka innan tävlingarna. När du fått reda på din uppgift behöver du kontakta Linnea och bekräfta att du har sett schemat! Info om detta kommer med schemat.Skribent: Hanna Tennemar
Epost: This is a mailto link

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice