Hoppa till sidans innehåll

US styrelse


 

Ordförande - Linnea Hedman

Jag heter Linnea Hedman och är född 2000. Jag började rida på ridlekis på Överby år 2004 och har sedan dess varit fast. År 2008 blev jag skötare på Tolliver och jag sköter honom fortfarande. Anledningen till varför jag sitter med i Ungdomssektionen är för att jag alltid varit med på aktiviteter och tyckt att det varit väldigt roligt, jag gillar även gemenskapen som US bidrar till. Jag gick med i US år 2015 och har även suttit med i hjälpstyrelsen innan dess.

 

Vice Orförande - Filippa Harg

Text kommer

   

Sekreterare -  Filippa Östregård

Jag heter Filippa Östregård och är född 1999. Jag började rida på Överby år 2009 och två år senare började jag sköta på Eden, som fortfarande betyder allt för mig, precis som alla kompisar och fantastiska människor jag träffat i stallet. De äldre i stallet har alltid varit, och är fortfarande stora förebilder för mig, och att jag nu får chansen att försöka vara samma förebild för de yngre i stallet, är den största anledningen till att jag vill sitta med i US. Det bästa med Överby och US är gemenskapen och hur vi stöttar och hjälper varandra genom vått och torrt, och jag hoppas att jag kan hjälpa till att förmedla den känslan till de yngre i stallet.

 

 

Vice Sekreterare Ida Thellander

Text kommer

 

Kassör- Linnea Muller

Jag heter Linnea Müller och är född 2000. Jag kom till Överby 2012 då jag bytte från en annan ridskola. Detta var ett av de bästa besluten jag gjort! Mina favorit hästar i stallet är Justin och Tricky. Efter att ha suttit med i LUS ett tag, sitter jag nu sedan några år tillbaka med i US. Anledningen till varför jag sitter med i US är nog för att jag tycker det är väldigt roligt att hålla i aktiviteter och att spendera tid med så många underbara människor!

Vice kassör - Linnea Andersson

Text kommer

 

   

Ledarmot - Julia Svensson

Julia heter jag och föddes 00, jag började rida på Överby som en liten sexåring och det har sedan dess som ett andra hem för mig. När jag var barn var det bästa jag visste att vara med på aktiviteter som övernattningar och rykttävlingar i stallet. Jag är otroligt glad över att vi har en så fin ungdomsverksamhet här som förgyller mina dagar i stallet, och jag är jättestolt över att få vara med i ungdomssektionen och bidra till den härliga stämmningen! Jag har många favvorithästar i stallet, men en som alltid kommer vara lite exta speciell för mig är världens finaste Saturnus!

Julia har huvudansvaret för våra sociala medier. 

 

Ledarmot - Alva Declercq

 Text kommer

 

Ledarmot - Sofia Prebert

Text kommer

 

 

Ledarmot - Magdalena Lidenholm

Jag heter Magdalena Lidenholm men ni får gärna kalla mig Magda. Mig ser ni oftast med en stor kamera framför ansiktet. Jag är född 1999 och har ridit på Överby sen 2011. Samtidigt som jag började rida på Överby började jag också sköta min favorithäst Zara. Idag tar jag hand om privathästen Roman. Även ridskolehästen Diara har en speciell plats hos mig. I US-styrelsen har jag suttit med sen 2015, innan det satt jag med i hjälpstyrelsen. Jag har aldrig gått i en så bra ”skola” som Överby. Jag har lärt mig otroligt mycket både av att först vara med på alla aktiviter och sen få vara en som håller i dem. När jag var yngre var det en dröm att få sitta med i US-styrelsen och att jag idag gör det samt ses som en av förebilderna i stallet är en fantastisk känsla och nu vill jag göra alla andras tid i stallet lika värdefull och oförglömlig som den har och är för mig. På Överby finns det en grym VI känsla och det är riktigt kul att se att i stallet kvittar det vem du är, här är vi alla vänner. Det bästa med att sitta med i ungdomssektionen att få anordna aktiviteter för de andra i stallet och få stärka sammanhållningen ännu mer.

 

 

   
 

 

 

 

 

 

 

 
 
   

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice