Hoppa till sidans innehåll

US styrelse


 

Ordförande - Linnea Hedman

Jag heter Linnea Hedman och är född år 2000.  Första gången jag besökte Överby var år 2004 på en knatteridningslektion och jag har sedan dess varit fast. Överby och stallmiljön har gett mig både vänner för livet, kunskap och möjligheter för framtiden. Anledningen till varför jag sitter med i Ungdomssektionen är för att jag tycker om att umgås med människor och för att jag älskar gemenskapen som US bidrar till. Jag har själv alltid varit med på aktiviteter som barn och det har varit en självklarhet för mig att själv hjälpa till och bibehålla denna gemenskap. Jag gick med i US år 2015 och har även suttit med i Lilla ungdomssektionen innan dess.

 

 

Vice Ordförande - Linnea Dahl Jansson

Jag heter Linnea Dahl Jansson och är född 2004. År 2015 kom jag till Överby för första gången och så fort jag fick chansen började jag att sköta på hästen You 2, men efter ett tag började jag istället sköta på Tolliver vilket jag gör än idag. Jag sitter med i ungdomssektionen eftersom att jag tycker det är kul, jag lär mig mycket och jag vill vara en förebild för de yngre barnen i stallet samt vara en del av gemenskapen som US bidrar till. När jag först kom till Överby reagerade jag på att alla de äldre i stallet var så trevliga och kunde så mycket. Det var dem jag såg upp till och det gör jag fortfarande. Den sortens förebild som dem är vill jag också vara för de yngre i stallet och jag hoppas att det är många yngre som vill gå med i US i framtiden och ta del av det roliga som jag får idag.

 

 

 Sekreterare - Elsa Dunge

Hej jag heter Elsa D och är född 2004. Jag kom till Överby för första gången när jag var ungefär 9 år. Innan jag gick med i US i början av 2019 så satt jag med ett år i LUS. Genom US har jag lärt mig så mycket om bland annat ansvar och hur man är en bra ledare. Det var därför jag gick med i US och för att sitta med i US är kul såklart.

 

 

 Vice Sekreterare - Julia Alinge

Jag heter Julia Alinge och är född 2002. Jag började rida på Överby när jag var 10 år och det är ett beslut jag verkligen inte ångrar! Två år senare började jag sköta och bli mer aktiv i stallet. Just nu är min favorithäst Fancy som jag är skötare på men såklart finns det många hästar jag gillar. Jag gick med i US 2019 och det bästa med att vara en del av ungdomssektionen är enligt mig att hjälpa till att sprida en gemenskap mellan de yngre medlemmarna på Överby och såklart hålla i roliga aktiviteter!

 

 

Kassör - Linnéa Andersson

Jag heter Linnéa Andersson och är en av de många Linneorna på Överby. Jag är född 2003 och började rida på ridskolan runt 2011. Efter några år började jag att vara mer och mer i stallet eftersom det är så roligt att vara här! Som liten började jag att sköta på en superfin ponny som hette Heavy och hon lärde mig verkligen jättemycket om hästar. Efter att hon flyttade under 2016 började jag att sköta på Dion istället. Jag har länge gillat att prata med folk och lära ut saker till andra. Därför tycker jag att det är jätteroligt att vara en del av US då jag kan hålla i aktiviteter och träffa och vara med en massa roliga och snälla personer i stallet!

 

Vice kassör - Emelie Lindström 

Jag heter Emelie och är född år 2005. Jag kom till Överby när jag var runt 6 år då var jag här en gång i veckan. Sen när jag blev äldre började jag vara här mer och blev tillslut skötare och början av 2019 så gick jag med i US. jag vill sitta med i US för att lära att ta ansvar.

 

 

 Ledamot - Filippa Harg

Hej jag heter Filippa och är född 2001. I mitten av 2012 kom jag till Överby för att börja rida och ett halvår senare så hade jag gått min första kurs, skötarkursen. Idag är det Dancer och Hajana som är mina favoriter och får det lilla extra från mig. Officiellt gick jag med i US i början av 2019 ,men var under 2018 aktiv i stallet och hjälpte till där det behövdes. Det jag älskar med Överby och US och det jag vill bidra med är gemenskapen, glädjen och kärleken. Alla har kompisar och alla har åtminstone en favorit bland våra underbara hästar. Jag vet att alla som någonsin satt en fot hos Överby har upplevt våran underbara atmosfär som vi alla är med och skapar, personalen, ungdomssektionen, skötarna, ryttarna och alla besökare. 

 

 

Ledamot - Linnea Müller

 Jag heter Linnea Müller och är född 2000. Jag kom till Överby 2012 då jag bytte från en annan ridskola. Detta var ett av de bästa besluten jag gjort! Mina favorit hästar i stallet är Justin och Tricky. Efter att ha suttit med i LUS ett tag, sitter jag nu sedan några år tillbaka med i US. Anledningen till varför jag sitter med i US är nog för att jag tycker det är väldigt roligt att hålla i aktiviteter och att spendera tid med så många underbara människor! 

 

 

Ledamot - Sofia Prebert

Jag heter Sofia och är född 2001. Jag har suttit med i US sedan 2018, men började rida här när jag var runt 7 år gammal. Till en början tyckte jag bara om att rida men sedan växte intresset för både hästar och US allt mer och mer. You 2 var den första hästen som jag blev skötare på, men sedan även Pendan. De här hästarna betyder självklart lite extra mycket för mig, såsom alla andra hästar och människor på Överby. Det bästa med US är den härliga gemenskapen och glädjen hos alla barn och ungdomar. Jag hoppas därför att även jag ska hjälpa att sprida vidare den härliga och välkomnande stämningen, men också att ha massor av roliga aktiviteter för alla.

 

 

 

Ledamot - Ida Thellander

Jag heter Ida Thellander och är född 2002. Första gången jag var på Överby var 2011 för att min kompis hade börjat rida, efter första gången på Överby blev jag helt fast för hästar. Jag gick med i US 2018 och älskar det! Jag älskar gemenskapen som vi har, att hålla olika kurser och aktiviteter. Jag älskar även hästarna på Överby, speciellt Jack Spratt!

 
 

Suppleant - Julia Rotsman 

Jag heter Julia och är född år 2005 och kom till Överby för första gången år 2015, när jag var 10 år gammal. Jag vill sitta med i ungdomssektionen för att jag ser US som en stor möjlighet att få lära mig ta mer ansvar och för att jag tycker att det är kul att hålla i roliga aktiviteter och umgås med människor.

 

 

Suppleant - Mayte Penafiel

Jag heter Mayte och är född 2004. Jag började rida på Överby 2014 och 2016 började jag sköta Linda, i nuläget sköter jag King. Jag sitter med i US på grund av gemenskapen mellan olika åldrar och för att det alltid varit som en liten dröm att sitta med i US. Det är också super roligt att få hålla i aktiviteter, se hur roligt alla har och se hur bra de trivs i stallet.

 

 

Suppleant - Amanda Närholm

Hej jag heter Amanda och är född 2006. Jag kom till Överby första gången när jag var mellan 1-2 år men började rida här fören jag var ungefär 5 år , sedan hade jag ca 2 uppehålls pauser men när jag var ca 10 då började jag satsa i stallet. Jag är med i US för att det är kul att kunna lära sig att ta mycket ansvar, att vara en bra förebild och kunna påverka vad vi gör här på Överby.

 

 

Suppleant - Vera Roos

Mitt namn är Vera och jag är född 2005. Jag blev en del av US 2020 men har varit intresserad av att gå med sedan tidigare. Hösten 2017 började jag rida på Överby och så fort jag fick chansen så gick jag Skötarkurs 1. Efter kursen började jag sköta på Tricky, vilket jag fortfarande gör idag och ett år senare började jag även sköta Tino. Jag gick med i US därför att jag ville ses som en förebild i stallet, speciellt för de yngre, men också för att hitta på roliga aktiviteter och träffa människor.

 

 

Suppleant - Charlotta Grahn

Jag heter Charlotta och är född 2004. Jag började rida på Överby hösten 2011. Sedan dess har jag fastnat för hästar och ridning, jag älskar verkligen att rida och allt annat som hör till. Det gick några år innan jag började socialisera mig i stallet för att jag var så blyg. Men 2015 började jag sköta på Flash och har skött honom sedan dess. Han är verkligen underbar och han har en stor plats i mitt hjärta, jag älskar att komma in i hans box och krama om hans stora huvud och höra hur han frustar till svar. Jag sitter med i US för att jag vill vara mer engagerad i stallet, leda kurser/aktiviteter, hjälpa till mer och ha koll på allt kul som händer i stallet. Men också för den stora gemenskapen förstås med alla sina vänner, nykomlingar och gamla som är i stallet varje dag. Och att få lära känna nya människor. Det bästa är ju när man går genom stallet och med bara ett ”Hej” får lysa upp någons ansikte med ett stort leende.

 

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice

BY PAM

Smycken & ryttarbling