Hoppa till sidans innehåll

Att bidra som medlem


Medlemskap

Medlemsavgiften är 300 kr för vuxen och 200 kr för barn samt juniorer till och med 16 år.

För dig som rider i föreningen betalas betalas medlemsavgiften in en gång per år, lämpligen i samband med första ridavgiften i februari.

Du som vill bli medlem men inte rider på ridskolan, tillexempel vill tävla för föreningen eller ofta är med i stallet, kan betala in medlemsavgiften via bankgiro 5810-7483 skicka samtidigt in uppgift om namn, bostadsadress, postadress och personnummer via mail till This is a mailto link.

Vid betalning av medlemsavgiften ingår också en kollektiv olycksfallsförsäkring som gäller vid olyckor på anläggningen, resor till och från samt vid aktiviteter i föreningens regi.

 

Att bidra som medlem

Som medlem i en ideell förening är man också ägare i föreningen. För att ha en trevlig stämning och hålla så låga ridpriser som möjligt är det viktigt att få så många medlemmar som möjligt att engagera sig i föreningens arbete.

- Vi har gemensamma städdagar ett par gånger per år, då vi utför mindre reparationer & underhåll, röjning och storstädning  - ju fler som är med, desto roligare och lättare går arbetet.

- Ett antal gånger per termin kommer hö till stallet då behövs det hjälp med avlastning.

- Hästarna ska fodras på kvällar och helger. Vardagkvällarna fodrar 19.40-grupperna, på helgerna turas vi om - här finns möjlighet att hjälpa till (och sällan är man så välkommen i stallet som när man kommer för att fodra!).

- Cafeterian är en samlingspunkt och den behöver vi hjälpas åt med att hålla öppen. Varje ridgrupp ansvarar för cafeterian ett par timmar en lördag eller söndag per termin. I samband med tävlingar eller andra gemensamma aktiviteter behövs också frivilliga; med att baka eller att stå i caféet en stund.

- Vi har otroligt duktiga tävlingstryttare i föreningen. De tävlar på våra lektionshästar, vilket gör att dessa hålls välridna till allas vår glädje. För att få tävla måste man ocksa arrangera tävlingar och till det krävs många funktionärer. Alla kan hjälpa till och det behövs inga förkunskaper, du får instruktioner. Är du intresserad, kontakta Sandra Andersson som är ansvarig för tävlingssektionen.

- Föreningen har också en styrelse, en valberedning och revisorer som utses av medlemmarna. Här finns möjlighet att bidra genom att ta ansvar för föreningens verksamhet och ekonomi och se till att vi uppfyller de krav och förväntningar som ställs på oss som ridklubb.

- Eller vad kan du bidra med? Kontakta styrelsen eller ridskolechef Lena Wiman om du vill hjälpa till.

 

Uppdaterad: 24 SEP 2009 16:02 Skribent: Jannica Stålnacke

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice

BY PAM

Smycken & ryttarbling