Hoppa till sidans innehåll

Cuper


Ponny- och Stockholmscup

För dig som är aktiv i föreningen och har deltagit på klubbtävling kan nästa steg vara att få delta i Ponny- eller Stockholmscupen.
Stockholms- och Ponnycupen är en utbytestävling i dressyr och hoppning mellan anmälda klubbar i distriktet, vilka är medlemmar i Stockholms Läns Ridsportförbund. Syftet med att tävla i Stockholms- och Ponnycupen är att ge ryttare möjlighet till en bra start på sin tävlingskarriär. 

Cupen ger lektionsryttare en chans att komma ut och tävla på andra ridskolor och det blir extra spännande eftersom tävlingen rids på hemmalagets ridskolehästar eller ponnys.

Anmälda klubbar delas upp i grupper om fyra-fem lag/grupp där alla lag i varje grupp möts en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan. I varje omgång deltar 4 ryttare från varje lag. Hemmalaget rider sina hästar först och sen är det bortalaget som ska rida samma hästar. Gruppsegrare möts därefter i semifinal/final och ett vinnande lag koras. Cupernas grundomgång startar på hösten och avslutas med semifinal och final följande vår. 

 Stockholmscup

Uppdaterad: 08 DEC 2018 21:56 Skribent: Hanna Tennemar
E-post: This is a mailto link

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice

BY PAM

Smycken & ryttarbling