Hoppa till sidans innehåll

Våra tävlingsekipage


 Lena Wiman

Lena är ridskolechef på Överby Ridskola och tävlar framgångsrikt med sin häst Donnerstein upp till Grand Prix. Tillsammans har de deltagit i stora tävlingar som, SM, Falsterbo Horseshow 2018 och Dressage Power "Grand Prix Tour"  2018. Under sommaren 2019 respresenterade Lena och Donnterstein Sverige i lagtävlingen Nations Cup i Aino, Finland där laget stod som segrare!


Sandra Andersson

Sandra har tävlat många lektionshästar genom åren, bland annat Darco, Dion, Zara, Viola och Pamina. Idag tävlar Sandra lektionshästen Satori och de har tillsammans vinster och placeringar upp till MSV B:2. Både år 2017 och 2018 stod de som segrare i Lektionshästmästerskapen i dressyr. 

 

 

Hanna Tennemar

Hanna rider på lektionshästen Justin Timberlake och ekipaget har bland annat vunnit Lektionshästmästerskapet tillsammans 2017. Justin och Hanna har vinster och placeringar upp till LA:3. 

 

 

Ia Pettersson

Ia har tävlat många år på Överbys lektionshästar. I sin tidigare tävlingskarriär har hon bland annat tävlat Sandor och Eden. Idag tävlar Ia lektionshästen Cantara och ekipaget har tävlingsmeriter med flertalet placeringar upp till MSV C. 

 

 

 Johanna Rahm Julin

Johanna har genom åren som tävlingsryttare gjort många fina starter tillsammans med lektionshästen Zara. Till tävlingsmeriterna hör vinster och placeringar upp till MSV C:1 samt en vinst i Lektionshästmästerskapet för juniorer 2013.
 

 

 

Mikael Parmsten

Mikael har gjort några starter tillsammans med lektionshästen Görklintgårds Raulon och de har placeringar upp till LB dressyr.

 

Tosha Lundgren

Tosha tävlar tillsammans med ridskolehästen Cyprys. Tosha och Cyprys har placeringar upp till och med LB dressyr. 

 

Linnea Hedman

Linnea tävlar lektionsponnyn Fancy och tillsammans har placeringar upp till LB dressyr. 

 

Linnea Müller

Linnea tävlar lektionsponnyn Tricky. Tillsammans har de startat klasser upp till LB med placeringar. 

 

 

 

 

Uppdaterad: 10 JUL 2009 18:58

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice

BY PAM

Smycken & ryttarbling