Hoppa till sidans innehåll

Våra tävlingsekipage


 Lena Wiman

Lena är ridskolechef på Överby Ridskola och tävlar framgångsrikt med sin häst Donnerstein upp till Grand Prix. Tillsammans har de deltagit i stora tävlingar som, SM 2017 och 2018, Falsterbo Horseshow 2018 och Dressage Power "Grand Prix Tour"  2018.


Sandra Andersson

Sandra har tävlat många lektionshästar genom åren, bland annat Darco, Dion, Zara, Viola och Pamina. Idag tävlar Sandra lektionshästen Satori och tillsammans gör de en fantastisk resa. De vann tillsammans Lektionshästmästerskapen i dressyr både 2017 och 2018 och har vinster och placeringar upp till MSV B:2.

 

 

 Karin Saxén

Karin tävlar med You 2 Vena och tillsammans har de tagit flera placeringar och vinster i lektionhästmästerskapet. Ekipaget har vinster upp till MSV C:1. Tidigare har Karin tävlat flera andra lektionshästar, bland annat Fedantos och Champion. 

Karin&You2

 

Johanna Rahm Julin

Johanna har genom åren som tävlingsryttare gjort många fina starter tillsammans med ponnyn Tolliver och har efter ponnytiden tävlat framgångsrikt med lektionshästen Zara. Till tävlingsmeriterna hör vinster och placeringar upp till MSV C:1 och vinst i Lektionshästmästerskapet 2013.
 

 

 

 

Hanna Tennemar

Hanna rider på lektionshästen Justin Timberlake och ekipaget har bland annat vunnit Lektionshästmästerskapet tillsammans 2017. Justin och Hanna har ett flertal placeringar upp till LA. Tidigare har Hanna även tävlat Tricky.

 

 

Ia Pettersson

Ia har tävlat många år på Överbys lektionshästar. I sin tidigare tävlingskarriär har hon bland annat tävlat Sandor och Eden. Idag tävlar Ia lektionshästen Cantara och ekipaget har tävlingsmeriter med flertalet placeringar upp till LA. 

 

 

Emma Westling

Emma har tävlat både ponny och häst i både hoppning och dressyr för Överby i många år. Till meriterna hör placeringar upp till och med St:George i dressyr. De senaste åren har Emma startat några dressyrtävlingar med lektionshästarna Embada, You 2 och Grynet. 

 

Mikael Parmsten

Mikael har gjort några starter tillsammans med lektionshästen Raulon och tävlande tidigare lektionshästen Charlie. Till tävlingsmeriterna hör en hisnande tävlingsdebut med Charlie, och placeringar i LB.

 

Tosha Lundgren

Tosha har varit aktiv i Stockholmscupen många år och har även gjort ett par starter tillsammans med ridskolehästen Cyprys. Tosha och Cyprys har placeringar upp till och med LB dressyr. 

 

Linnea Hedman

Linnea tävlar lektionsponnyn Fancy och tillsammans har de bland annat vunnit Allsvenskan Div III tillsammans med Överbys lag. Ekipaget har startat upp till LB och har även placeringar upp till LB. 

 

Linnea Müller

Linnea tävlar lektionsponnyn Tricky. Tillsammans har de startat klasser upp till LB med placeringar. 

 

Alva Declercq 

Alva tävlar lektionsponnyn Tricky. Tillsammans har de startat klasser upp till LB med vinster och placeringar. År 2018 placerade de sig som fyra i Lekionsponnymästerskapet. 

 

Filippa Östregård

Filippa tävlar både Linda och Viola och tillsammans med dem har hon många fina placeringar bland annat en vinst i Lektionshästmästerskapet 2018 samt en andra plats i Lektionsponnymästerskapet samma år.


Julia Svensson

Julia tävlar lektionsponnyn Jack och tillsammans har det starter och placeringar upp till LB. 

 


Rebecca Kruus

Rebecca tävlar på privathästen Petrino som ägs av Nils Orbert. De har placeringar upp till MSV B dressyr.

 

Agneta Brunell

Agneta äger hästen Roman som står uppstallad i Överbys privatstall. Ekipaget har tävlingsmeriter med vinster och placeringar upp till LA.

 

Anette Göstason

Anette tävlar privathästen Viking (Ville) och har startat upp till LB:3 med placeringar.

 

Camilla Stråhle

Camilla tävlar sin häst Perla, som står i privatstallet på Överby. Ekipaget har vinster och placeringar upp till LB.

 

Uppdaterad: 10 JUL 2009 18:58

@overbyhf

Postadress:
Överby HF - Ridsport
Kansliet, Gamla Stäketvägen 4
19277 Sollentuna

Kontakt:
Tel: 087544074
E-post: This is a mailto link

        

 

                                                                           HÄGGVIK

 

 

 

Radisson Blu

Nordic Choice