Hoppa till sidans innehåll

Skidresultat DM

20 JAN 2015 17:56
Individuella DMtävlingarna avgjordes i lördags tillsammans med Stockholm, på Täby konstsnöspår i ett mycket hårt och snabbt före.
På söndagen var det dags för stafett på Rudans konstsnö.
  • Skapad: 20 JAN 2015 17:56

På de individuella loppen var samtliga startande Oxvretare bästa Sörmlänningar i sina klasser.

Tyvärr fick Ella och Ingela Liwell inga DM-medaljer pga att D9-10 inte är en DM-klass och att det var för få Sörmländskor i D35. Annars imponerade både Ella och David Borg genom att erövra andra  respektive tredje plats i sina klasser i hård konkurrens med Sörmlands och Stockholms bästa åkare.

 

På söndagen var det sedan dags för stafett på Rudans konstsnö. Banan var plattare men föret lite mjukare. I ungdomsstafetten skulle laget ha max 39 år sammanlagt och minst en tjej. Oxvreten mönstrade ett lag med två tjejer och blott 35 år sammanlagt. Trots detta erövrade laget en finfin femteplats bland 25 startande lag! Agnes och Ella Liwell gjorde grundarbetet och David Borg avslutade. Oxvreten var den enda klubben från Sörmland som startade.

 

I seniorklassen startade ett något åldersstiget lag från Oxvreten. Efter tappra insatser landade laget på fjärde plats av fem startande Sörmlandslag.

Resultaten hittar du här.

Skribent: Eva Eriksson Regberg

Postadress:
Oxvretens SK - Skidor
Box 16
15521 Nykvarn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info