Hoppa till sidans innehåll

Klubben


Föreningen Partille Pingis Klubb bildades 1989. Klubben är en av Sveriges största pingisklubbar med ca 200 medlemmar. Vi har spelare i alla åldrar men är i första hand en ungdomsklubb. Klubbens träningslokal och kansli hittar du i Lexbyskolans B-hall.

             

Träning

TRÄNING

Träningen sker i olika grupper beroende på ålder och skicklighet enligt program som tränarna upprättar.

Tävlingsspel

TÄVLINGSSPEL

Tävlingsspel sker både som individuella tävlingar och lagtävlingar.

Individuell tävling sker enligt tävlingsprogram som upprättas av klubben och består dels av tävlingar där alla tävlingsspelare kan anmäla sig och dels tävlingar där klubben tar ut de spelare som får vara med. I vissa tävlingar krävs dessutom kvalificering, t ex SM och Ungdoms-SM.

Lagspel sker i huvudsak i serier för seniorer och ungdomar. Ungdomsserierna spelas normalt i Exercishuset på Heden. Dessutom finns vissa lagtävlingar som distriktmästerskap, lag-SM mm.

Klubben har flera lag i de olika herrdivisionerna. Dessutom har vi ett stort antal lag i Göteborgs ungdomsserier där vi är mycket framgångsrika. Som nybörjare finns det möjlighet att delta i den s.k. Vårserien där olika klubbar i Göteborgsområdet ställer upp med nybörjarlag. 

Partillebo

EGNA ARRANGEMANG

Normalt arrangerar klubben två tävlingar per år, en större elittävling på hösten och en breddtävling på våren. Vissa år kan tillkomma ytterligare tävlingar.

Under året anordnar klubben en mycket uppskattad  familjedag, en aktivitet för alla medlemmar och föräldrar, syskon med tipspromenad, tävlingar mm.

På våren har vi en avslutning med prisutdelning mm.

Kiosken Exhuset luckan

FÖRSÄLJNING

För att få inkomster bedriver klubben en viss affärsverksamhet som består av att driva cafeteria i Exercishuset och på egna tävlingar under tävlingssäsongen.

Medlemmar kan prenumerera på Bingolotter genom klubben.

Pristagare

INFORMATION

Information om träningstider, tävlingar mm sker i huvudsak genom information på träningar och via anslag i träningslokalen samt på denna hemsida.

 

Uppdaterad: 06 JUN 2017 19:42

Postadress:
LinnePartille PK - Bordtennis
Box 187
43324 Partille

Besöksadress:
Lexby skola idrottshall, 1 trp,, Lexbyvägen
43332 Partille

Kontakt:
Tel: 031441098
E-post: This is a mailto link

Se all info