Hoppa till sidans innehåll

Kioskrutiner


RUTINER FÖR KIOSKEN EXERCISHUSET

Kiosken i Exercishuset är en viktig inkomstkälla för klubben. Verksamheten förutsätter att vi kan hålla den öppen med hjälp av våra spelare och föräldrar.

Vad gör jag om jag inte kan?
Vi har, när det varit möjligt, tagit hänsyn till spelprogrammet i ungdomsserien och propagandan då barnen ändå spelar. Tyvärr kan vi inte göra ändringar, om du har svårt den tid du är uppsatt måste du därför själv byta med någon annan.

Hur får jag nyckeln?
Nyckeln får du från den som haft kioskpasset innan dig. Om kiosken inte varit öppen under en period kan den finnas på kansliet. Den som haft nyckeln innan dig svarar alltid för att du får besked om var nyckeln finns. Tänk på att meddela detta om du byter med någon annan!!

Var lämnar jag nyckeln?
Du svarar för att i tid lämna över nyckeln till den som ska ha passet efter dig. På listan finns därför telefonnummer med. Om kiosken är stängd flera dagar efter ditt pass lämnar du nyckeln till Hans Lidslot på kansliet i Lexby. Glöm inte att meddela den som står efter dig på listan.

Vad gör jag om jag inte får kontakt med de andra på listan?
Var ute i god tid!
Du kan alltid själv ringa och påminna. Om du ändå inte får kontakt måste du ringa till Hans Lidslot telefon 031-44 10 96,  eller e-post till This is a mailto link som har tillgång till reservnycklar.

Vad gör jag med kassan?
Du lämnar kvar cirka 500:- i växelpengar om någon kommer dagen efter dig. Resten lämnar du till Hans Lidslot på kansliet tillsammans med besked om datum samt belopp.
Om det inte kommer någon på några dagar och du skall lämna nycklar till Hans Lidslott så tar du med hela kassan inkl. mynt och lämnar till Hans Lidslott.

Hur får jag veta vad jag ska göra i kiosken?
Det finns en checklista uppsatt i kiosken.

Kan jag avstå?
Ja du kan betala 500:- till klubben för att betala en ersättare.

Jag har aldrig stått i kiosken förut och är osäker.
Om du står för första gången sätter vi in någon tillsammans med dig så du slipper stå ensam eller om du har ett eftermiddagspass har vi någon erfaren passet innan som kan visa dig. Du har också hjälp av checklistan.


TACK FÖR DIN HJÄLP OCH LYCKA TILL!

Uppdaterad: 18 OKT 2011 19:27
Skribent: Hans Lilja

      Klubbens BINGO-hall

Yasaka facebookPingisshoppens hemsida

Woodhouse hemsida

         
      allums hemsida
     WTG_logo

 

                

Postadress:
LinnePartille PK - Bordtennis
Box 187
43324 Partille

Besöksadress:
Lexby skola idrottshall, 1 trp,, Lexbyvägen
43332 Partille

Kontakt:
Tel: 031-441098
E-post: This is a mailto link

Se all info