Hoppa till sidans innehåll

INSTÄLLDA aktiviteter!

02 NOV 2020 17:25
INSTÄLLDA MÖTEN OCH TRÄNINGAR!
MC´s och Cykel´s månadsmöten är båda inställda 3/11 resp. 4/11.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2020 17:25

P.g.a rådande situation med Covid-19 tar vi vårt ansvar och ställer in våra träningar tills vidare och följer FHM´s råd. Det gäller cykelträningen i Berget samt innebandyn på onsdagar.

Vill man ändå träna, sker det på egen hand och kan väljas vilken dag man vill då berget är öppet.

Var rädda om er!

Hälsningar Cykel- och MC sektionerna


Västra Götaland

Skärpta råd

Från den 29 oktober till och med den 19 november uppmanas alla som vistas i Västra Götalands län att:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

Nödvändig närkontakt, som vid exempelvis vårdbesök och medicinska undersökningar, omfattas inte av rådet. Det är dock viktigt att tänka på att den som har symtom som kan vara covid-19 ska undvika all nära kontakt med andra.

Beslutet omfattar också skärpta allmänna råd för verksamheter – som exempelvis butiker, köpcentrum och idrottsanläggningar – och arbetsplatser. Verksamheter och arbetsgivare bör vidta åtgärder så att besökare och anställda ska kunna följa de allmänna råden vid lokala utbrott av covid-19.

Beslutet kan förlängas.

 

Skribent: MN

Facebook

Facebook-cykel


 

 Klubbens kod: M16


 

 

Postadress:
Partille Trialklubb - Cykel
Box 36
43321 Partille

Besöksadress:
Motorgården, Åstebo 3
43321 Partille

Kontakt:
Tel: 0768302890
E-post: This is a mailto link...

Se all info