Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsstyrelsen informerar


Ungdomsfotboll inom Perstorp Bälinge IK omfattar idag 9 lag fördelat på ca 170 spelare både flickor och pojkar samt ett 20-tal ledare. Yngsta gruppen, fotbollsskolan består av spelare som är 5-6 år gamla, medan det äldsta laget är 15-16 år gamla. Vissa lag är sammanslagna så att två åldersgrupper spelar tillsammans.

 

PBIK vill erbjuda barn – ungdomar en meningsfylld fritidssysselsättning och erbjuda en rolig och intressant fotbollsutbildning med kvalitet som passar såväl den som spelar fotboll för att det är kul och för den som vill satsa på att spela på högre nivå.

 

Föräldraföreningen och föräldrar i respektive lag är oerhört viktiga som stöd för vår verksamhet. De har hand om kioskverksamheten vid ungdomsmatcherna, Levins cup och finns som stöd för ledarna och laget. Det behövs alltid fler hjälpande händer så hör gärna av till lagföräldrarna i laget som ditt barn spelar i om Ni kan tänka Er att hjälpa till vid behov.

 

Det är viktigt för oss att många börjar spela fotboll och håller på till junioråldern då barns utveckling är väldigt olika i unga år.

Att spela match innebär bara att omsätta i praktiken vad man lärt sig på träningen. Prestation är viktigare än slutresultatet i en match.

Lyckas man med det, har man kommit en bra bit på vägen. Kan sedan varje ålderskull bidra med en spelare till a-laget är det sportsliga syftet uppfyllt till fullo.

 

Ni som ännu inte har börjat spela eller gjort ett uppehåll med fotboll är välkomna när Ni vill både tjejer och killar.

 

//Ungdomsstyrelsen

Uppdaterad: 26 AUG 2014 15:09

Våra huvudsponsorer

perstorp_winning_black

nd09_logo01

Postadress:
Perstorp Bälinge IK - Fotboll
Box 139
28422 Perstorp

Kontakt:
Tel: +46721803137
Fax: 043530323
E-post: This is a mailto link

Se all info