Hoppa till sidans innehåll

Adventsboule

02 DEC 2017 19:02
Vinnarna från vänster: På andra plats:Kjell Johansson, Kjell Dahlberg På första plats: Tarja och Stig Nilsson På tredje plats: Ove Tegebro, Stig Sundén
  • Uppdaterad: 02 DEC 2017 19:10

Lördag den 2:a december anordnades för tredje året i rad Advents-dubbeln.

Lite trångt på våra banor då 48 personer, 24 lag, var på banorna samtidigt men det gick bra. Diciplinen bland spelarna är väldigt bra nu för tiden.

Spelformen var monrad med finalspel mellan de som placerade sig som 1:a och 2:a i grundspelet. Ett lag vann alla fyra matcherna. Det varTarja och Stig Nilsson. De fick göra upp i finalspelet mot Kjell Johansson och Kjell Dahlberg om vem som skulle bli "herre på täppan", i en riktigt spännande match. Vann gjorde paret Nilsson.

Till lunch serverades risgrynsgröt och skinkmackor. Därefter kaffe med hembakade pepparkakor skänkta av Märta Edman.

Resultatlista

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info