Hoppa till sidans innehåll

Nytt rekord

12 DEC 2017 19:04
Tisdagen den 12/12 2017 slog vi nytt rekord med 59 medlemmar som deltog i träningen. Underbart roligt att så många kommer. Det måste betyda att man trivs bra i sällskapet. Under året har vi fått 30 nya medlemmar. Fantastiskt! Känn er välkomna!
  • Uppdaterad: 12 DEC 2017 19:19

Under träningarna kan vi maximalt vara 60 personer på våra 10 banor och då får vi spela tripplar. Vi närmar oss alltså den gränsen med våra 59 spelare i dag. Av den anledningen har vi skaffat fler speltider och tränar numera alla dagar utom fredag och lördag. Du som tycker det är jobbigt och trångt, framför allt på tisdagar, kom gärna på söndagar i stället. Se speltiderna här.

Boulebanorna syns inte på bilden. Foto taget under kafferasten och det är löparbanorna man ser i förgrunden.

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info