Hoppa till sidans innehåll

Damträff i Luleå

28 NOV 2017 17:00
Kerstin Lidman från vår klubb vann tävlingen på Damträffen som anordnades av Luleå Bouleklubb den 22/11.
  • Skapad: 28 NOV 2017 17:00

68 damer från Kalix, Nyborg, Luleå, Piteå, Överkalix, Rosvik och Boden deltog i den årliga damträffen som anordnas av Luleådamer. Deltagarna delades in i två grupper. Segrarna i varje grupp, Kerstin Lidman, Piteå, och Gunhild Viklund, Luleå, möttes i en final där Kerstin segrade med 13-8. Risgrynsgröt och skinksmörgås serverades till lunch.

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info