Hoppa till sidans innehåll

Gräsroten

15 NOV 2017 11:37
Tack alla ni som valt Piteå Bouleklubb som favoritklubb vid spel hos Svenska Spel. Har du ännu ej valt så kan du snabbt och enkelt ordna det genom att anmäla dej i rutan "Gräsroten" längst ner i kolumnen till höger på denna sida.
  • Uppdaterad: 18 NOV 2017 19:44

Svenska Spel delar årligen ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten till 8 190 föreningar inom 71 olika idrotter. Pengarna kan användas till att ge fler möjligheter till rörelse och gemenskap i föreningsidrotten.

Piteå Bouleklubb får i år 2 374 kronor genom att 23 personer valt klubben som sin favorit. Pengarna kommer att användas till olika arrangemang för att försöka få till stånd en ungdomssektion.

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info