Hoppa till sidans innehåll

Höstfest

10 NOV 2017 19:15
Årets höjdare är just avklarad. Höstfesten. Det var en fantastiskt trevlig kväll på Western Farm i Boden med underbart god 3-rätters middag och en härlig dinnershow
  • Uppdaterad: 10 NOV 2017 21:01

 
52 medlemmar åkte i väg med buss till Boden och Western Farm onsdagen den 8/11.
Efter den goda middagen blev det underhållning av härliga ungdomar, lektion i linedance och rytt på den elektriska tjuren av Kjell Johansson, som klarade sig fantastiskt länge innan han blev avkastad. Lite dans blev det också innan vi drog hemåt i natten. Mycket nöjda.

 

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info