Hoppa till sidans innehåll

Julig kulkväll

25 DEC 2017 12:03
Fredagskväll den 22/12 samlades 37 medlemmar, med matsäck, för en trivselkväll i boulehörnan på Skoogs Arena.
  • Uppdaterad: 25 DEC 2017 13:26

   

 

 

Viveca Lönnberg samt Gudrun och Assar Hansson var kvällens värdar. När våra boulevänner kom bjöd klubben på glögg som Viveca serverade.

 

 

Efter det vi ätit den medhavda matsäcken spelade vi ett grundspel med 3 matcher som började på 4-4. Därefter finalspel på snöret.

   
   

 

 

Finalen stod mellan Gun Hällgren och Gilbert Johansson. Gilbert vann hela spelet och fick ett presentkort på 200 kronor.

Vid 22-tiden var den trevliga kvällen över.

     
Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info