Hoppa till sidans innehåll

Nu är vi på banan igen, 5:a i Luciakronan

17 DEC 2017 19:03
För andra helgen i rad har vi haft lag i A-slutspelet, bland 32 tävlande lag. Vi har varit i en svacka men nu ser det ljusare ut på tävlingsfronten. Förmodligen ett resultat av att vi tränat flitigare på sista tiden. Från vänster: Tage och Assar.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2017 17:55

Tage Danielsson var med i bägge framgångarna. Den 9/12 blev han, tillsammans med Anders Thorell, 8:a på Adventsbouelen i Boden och och den 16/12 blev han, tillsammans med Assar Hansson, 5:a på Luciakronan i Luleå. Fantastiskt bra! Ytterst nära att vi fått in ännu ett lag, Kristina Hedmyr och Gudrun Hansson, i slutspelet. Hängde på en tråd. Se resultatlistan här.

 

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info