Hoppa till sidans innehåll

Stålkulan, Luleå

18 FEB 2018 10:57
Två pitelag till A-slutspel
  • Uppdaterad: 18 FEB 2018 18:34

Av 32 lag som tävlade i öppen dubbel i Luleå, lördagen den 17/2, kom två pitelag till A-slutspel och gjorde där finfina resultat. Assar Hansson och Tage Danielsson, som nyligen kom 5:a i Luciakronan, blev denna gång 7:a. De vann alla 3 matcherna i grundspelet, 1 match i A-slutspelet men förlorade senare mot de som kom 3:a i tävlingen.

På 6:e plats kom Anders Thorell och Kjell Johansson.

Se resultatlistan här.

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info