Hoppa till sidans innehåll

Restspelet

25 SEP 2018 19:23
Sommaren är över och vi börjar förbereda oss för att flytta in i Skoogs Arena. Söndagen den 23:e september anordnades Restspelet, en cup med "Bäst av 3 matcher".
  • Uppdaterad: 25 SEP 2018 19:23

Bland 30 spelare blev följande vinnare (från vänster): 2:a Conny Berglind, 1:a Lennart Nordberg, 3:a Kjell Johansson och 4:a Lisbeth Nordberg 

Cupens namn kommer av att vi tömmer kyl och frysar i boulecaféet. Vi bjöd på wokad palt och varm korv till lunch. Resterande matvaror, utom parisare som vi ska bjuda på under arbetsdagen den 1/10, lottades ut bland spelare och funktionärer. Lite blåsig dag men i övrigt väldigt trevligt.

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

 

Medlemsbrev 2019 02 28
Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

GDPR
Den 25 maj började den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gälla som lag inom samtliga medlemsländer i EU. Läs vidare.

Införande av träningskort
Styrelsen har beslutat införa träningsbiljetter i stället för 10:an som vi betalar i banavgift. Läs vidare.

Sponsorverksamheten
Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Inbjudningar
Kolla aktuella inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Gräsroten
Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info