Hoppa till sidans innehåll

Heja Piteå!

02 NOV 2018 18:11
Vi har nosat på och varit i A-slutspel några gånger på senaste tiden men inte riktigt fått till det. MEN I HELGEN HÄNDE DET I BODENVETERANEN !
  • Uppdaterad: 02 NOV 2018 18:11

Tre Piteålag, av totalt 30 stycken, kom till A-slutspel där våra Kjellar blev 3:a tillsammans med Anita och Rune Utterström från Luleå. Kjell Dahlberg och Kjell Johansson imponerade med ett jättebra spel. På en hedrande 8:e plats kom Viveca Lönnberg och Gun Hällgren och 10:a blev Annica och Thure Eriksson. Vi bugar och gratulerar våra duktiga spelare. Stort grattis till er alla! 

Vi hade ytterligare 3 lag med i tävlingen. Dessa kämpade i B-slutspelet med varierat resultat. Inga större framgångar men förhoppningsvis en trevlig dag.

Resultatlista

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

 

Medlemsbrev 2019 02 28
Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

GDPR
Den 25 maj började den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gälla som lag inom samtliga medlemsländer i EU. Läs vidare.

Införande av träningskort
Styrelsen har beslutat införa träningsbiljetter i stället för 10:an som vi betalar i banavgift. Läs vidare.

Sponsorverksamheten
Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Inbjudningar
Kolla aktuella inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Gräsroten
Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info