Hoppa till sidans innehåll

Medlemsmöte

02 NOV 2018 16:57
Intresset var stort när föreläsaren/illusionisten Peter Varg besökte vårt medlemsmöte.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2018 16:57

Måndagen den 31:a oktober samlades 51 medlemmar för det årliga medlemsmötet. Mötet började med 1 timmes underhållning av Peter Varg som både pratade om "medveten närvaro" (mindfulness) och visade trollleritrick så vi häpnade. Fantastiskt trevligt. Vi avtackade Peter med att bjuda in honom som VIP-gäst t o m år 2019. En boulekeps sattes på hans huvud och en broschyr i hans hand om träningstider m m.

           Se Peters hemsida:petervarg.se/.

Efter kaffe och smörgåsar började själva mötet med att ordförande tackade alla som hjälpt till hittills under året med tävlingar och aktiviteter och med att håva in pengar till klubben. Ett särskilt stort tack till tävlingskommittén med Kjellarna i spetsen. Guld värt att de är så engagerade.

Bl a redovisade vår kassör det ekonomiska läget. Träningstider diskuterades men framför allt framfördes det goda med att vi infört träningsbiljetter i stället för att betala 10:- varje gång vi tränar. Numera hanteras nästan inga kontanter med hjälp av det fenomenala swishandet. Vi var överens om att ordna ett jubileum nästa höst när klubben firar 20 år. Tas upp på årsmötet.

Efter att ytterligare några frågor avverkats tackade ordföranden för sig och för att så många slutit upp till mötet.

 

Skribent: Gudrun Hansson
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

 

Medlemsbrev 2019 02 28
Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

GDPR
Den 25 maj började den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gälla som lag inom samtliga medlemsländer i EU. Läs vidare.

Införande av träningskort
Styrelsen har beslutat införa träningsbiljetter i stället för 10:an som vi betalar i banavgift. Läs vidare.

Sponsorverksamheten
Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Inbjudningar
Kolla aktuella inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Gräsroten
Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info