Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "2012 12 17"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

2012 12 17


MEDLEMSBREV

Dags för en sammanfattning av höstomgången i Bergsviken.

Det mest glädjande är det enorma intresset ni visat. Vi har haft ett snitt på cirka 40 deltagare/gång. Dessutom har ett femtontal nya ansikten dykt upp, blivande medlemmar förmodar vi. Snart har vi nått ett av de mål vi i styrelsen satte upp för 2013, nämligen att komma upp i 100 medlemmar.

Styrelsen har varit synnerligen aktiv med utbildning. Hela styrelsen gick kursen i föreningskunskap i Luleå. Mycket lärorikt och intressant. Vidare har revisorerna och kassören vidareutbildat sig, liksom IT-ansvarig som gått kurs att producera klubbens hemsida; den ni läser nu. Ett antal damer var på bouleutbildning i Luleå.

Vi har haft deltagare på åtskilliga tävlingar som gått i Norr- och Västerbotten där goda resultat uppnåtts.

Trots mörker, kyla och snöfall har ni, tappra själar vallfärdat till våra träningar. Tack för det! Eller kanske är det det goda fikat som hägrat.

Som ni säkert läst i PT har nämnden tagit beslut om bygget av ny friidrottshall, där sex boulebanor med grusunderlag finns med. De blir visserligen inte godkända för sanktionerat tävlingsspel, men kan komma väl till pass för träning. Måtten är 24mx10, vilket ger oss alternativen:

6 banor med måtten 12 mx 3,30 m eller 6 banor med måtten 10 mx 4 m.

Hallen beräknas vara klar på hösten 2014. Mer info om hallen senare. Vi väntar på de slutliga planritningarna.

Jag har pratat med Per Lenndin på Kultur-och fritid och påpekat att måtten är i knappaste laget. Det är han medveten om. Lenndin påpekade dock att detta är att se som en bra början. Om trycket blir stort med lika många deltagare per träning som nu, eller fler, kommer frågan om en helt ny inomhushall för boule att bli aktuell ganska snart; så då får vi se till att trycket fort blir stort .

Ha nu en riktigt god jul med nära och kära! Ät lagom, vila och ladda batterierna! Välkomna tillbaka efter jul friska och krya.

Och så några ord till er som åker till Cypern: Ta med er väst och klubbtröja och visa att Piteå bouleklubb är en klubb på frammarsch i alla avseenden!

Ove R

Inga nyheter är skapade

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 alt. torenilsson73@gmail.com

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: pitebouleklubben@gmail.com

Se all info