Hoppa till sidans innehåll

2013 01 01


MEDLEMSBREV


TACK

alla boulevänner för ett trevligt och framgångsrikt 2012. Extra kul att så många kommer till våra träningar i Bergsviken Dessutom gläds vi åt de 10 nya blivande medlemmarna. Ta gärna med er fler av era vänner och bekanta så de får vara med och dela en underbar gemenskap.

Boule är ett fantastiskt spel där en nybörjare med en bra dag kan slå en ärrad veteran. Ibland vinner man, ibland förlorar man, men man har alltid roligt.

Vi hälsar alla välkomna till den nya säsongen som börjat den 8:e januari 2013.

Vi har snart nått målet på 100 medlemmar så snart får vi höja ribban. Alla borde prova på detta fantastiska spel. Vi lovar att ta hand om alla nya medlemmar på bästa tänkbara sätt. Välkomna!

Uppdaterad: 13 MAJ 2013 17:37 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info