Hoppa till sidans innehåll

2013 02 11


MEDLEMSBREV

Hej alla boulevänner i Piteå och resten av landet!

Nu, äntligen, börjar livet återvända. Kylan har lättat sitt grepp och snön har gjort ett litet uppehåll. Framför allt har dagarna börjat ljusna och solen tittar fram då och då. Man tror nästan att vi går mot vår.  Inom Bouleklubben gör vi det definitivt. Sedan vi började i Bergsviken i november har 15 nya medlemmar löst sin årsavgift. Förutom dessa har även att antal nya ansikten dykt upp och vi hälsar dem alla välkomna till boulefamiljen här i Piteå. Intresset är verkligen på topp. Vi har haft ett snitt på över 40 deltagare per träning.

Det känns så trevligt att höra, särskilt nya medlemmars spontana kommentarer om hur roligt de har. Skratt och tjoanden fyller konstgräsplanen. Många av de nya har redan nu lyft sitt spel flera nivåer och njuter av att spöa oss veteraner. Det är ju så med boulen; ibland går inget som det ska, ibland faller allt på plats. Ena dagen förlorar man tre matcher, andra dagen vinner man tre. Nå, det viktigaste är ju inte att vinna, som baron de Coubertin uttryckte det, utan att deltaga. Varje gång jag förlorar gör jag min motståndare glad. Nä, tänk om ännu fler människor, unga som gamla, visste hur roligt vi har tillsammans. 

Nog nu om detta. Vi har en händelserik säsong framför oss med årsmöte 22/5 och vår första egna stortävling 31/8 på Norrstrand. Vi har redan så smått satt igång planeringen. Dessutom har vi ett antal möten inbokade med Kultur & Fritid angående bl.a. den nya friidrottshallen och minigolfen.

Fettisdag blir en höjdardag på vårt höjdarfik i Bergsviken. Bruna bönor, fläsk och semlor. Mums!

Ha det bra allihop! Håll er vid god hälsa och fortsätt att komma till våra träningar.

Jag vill också passa på att hälsa fler att komma och prova på spelet. Vi har extra klot att låna ut och ställer upp med villiga instruktörer.

Uppdaterad: 13 MAJ 2013 17:37 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info