Hoppa till sidans innehåll

2013 04 13


MEDLEMSBREV

En fantastisk inomhussäsong så här långt. I tisdags slog vi nytt rekord med 58 deltagare. Kerstin på kaféet fick problem att hitta sittplatser för alla. Ett stort Tack till er alla som ställt upp i mörker och kyla. Som de nya medlemmarna har utvecklats! Fantastiskt! Jag förlorade 2 matcher förra veckan med 0-13. Nåja, det gladde säkert mina motståndare. Intresset för deltagande i tävlingar i såväl Norr-som Västenbotten har också varit stort och de våra har gjort bra ifrån sig. De har satt Piteå bouleklubb på kartan, vilket Kristina blev varse på bouletinget som hon bevistade i Umeå i slutet av mars. Hon och Gudrun Hansson blev invalda i styrelsen för Norra Sveriges Bouleförbund, NSBF. Vi har vuxit så det knakar i vinter. Bortåt 20 nya medlemmar har det blivit. Nu gäller det för oss att hitta lämpliga uppgifter för alla. Något de själva kan tänka sig, inget pressande, bara så att de ska känna sig hemma i klubben. Vi vet att många kan bidra med erfarenheter och kunnande, men inte vill framhäva sig. Ta gärna kontakt med någon i klubben, inte nödvändigtvis någon av oss i styrelsen och anmäl ert intresse. Vi behöver er alla.

Till sist vill jag påminna om årsmötet den 22/5. I år träffas vi på Samvaron, Hamnplan 4, kl. 18.00. Obs! Vi har bytt lokal i år. Väl mött önskar jag er allihop.

Uppdaterad: 13 MAJ 2013 17:38 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info