Hoppa till sidans innehåll

2013 05 13


MEDLEMSBREV

Jaha, kära boulevänner, så var det dags att summera vintersäsongen.

Helt kort kan jag säga att den varit fantastisk, rekordartad, vad beträffar antalet på våra inomhusträningar i Bergsviken. 58 personer som mest, 17 som minst (då var vi 29 medlemmar på resa till Spanien). Nästan 20 nya medlemmar. Gudrun och Kristina med i styrelsen för Norra Sveriges Bouleförbund.

Om vår spanska turné kan ni läsa på annan plats på hemsidan. Roligt, men tröttsamt. Annat färdsätt rekommenderas nästa gång.

Vi har idag haft möten med Kultur- och fritid, beställt möte med kommunalrådet samt träffat ansvarig för Piteå kommuns sponsringar inför vår Paltcup 31/8.

Nu väntar vi bara på att utomhusbanorna ska bli klara att tas i bruk. Just nu arbetas för fullt med att riva kåtorna och frakta bort bastun. Det verkar som om vi skulle kunna få ha den lilla serveringsvagnen kvar och att vi ska få dra vatten till stugan. Så långt är allt bra.

Men, vi har en del problem också, tyvärr. Trots att klubben vuxit lavinartat har vi svårt att fylla upp kommittéerna med folk . Vi efterlyser därför minst en person till tävlingskommittén samt någon till trivselkommittén. Var inte rädda att ni inte ska klara av att vara en av många som drar klubben framåt. Vi har utbildningar och erfaret folk som kan hjälpa er in i uppgiften. Väl mött! Ditt bidrag är viktigt för oss alla.

Så till sist något roligare att avsluta med. Den 13/6 kl 14.00 är det dags för vår årliga vårfest ute i Högsböle hos Kerstin och mig med grillning, lekar, spel och trevligt sällskap. Vi brukar vara 40-50 personer och fler ryms.

Välkomna!

2013 05 13

Uppdaterad: 20 MAJ 2013 21:20 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info