Hoppa till sidans innehåll

2013 08 01


Hej på er, alla glada boulekamrater!

Snart är sommaren över, alltför, alltför fort. Vi har fått njuta av några, alltför få, vackra dagar med massor av deltagare. Som mest har vi varit 60 personer. Mycket har hänt kring banorna. Vi har dragit in vatten i boulestugan och en anslutning nära vår nya caféstuga. Apropå den har vi utrustat den med vattenkokare, mikro, kokplatta m.m. Skåp, hyllor och grytor har inhandlats billigt. Från och med denna vecka har vi öppet i caféet tisdagar och torsdagar. Där servar trivselkommittén med kaffe och kakor/bullar till en billig slant. 10 kronor endast. Nu behöver ni inte dra med er eget fika. Kom och besök vårt trivsamma café och avnjut fika i goda vänners sällskap.

Minigolfen har tyvärr inte gått så bra, mycket p.g.a. allt regnande. Hittills har den inbringat lite drygt 6.000 kronor. Det är tveksamt om vi ska ta hand om den nästa år, om inte kommunen satsar på en rejäl upprustning med nya, spännande banor och bättre utrustning.

Vi laddar för fullt inför vår första egna, sanktionerade tävling den 31/8 då vi förväntar stort deltagande från hela Norrbotten och delar av Västerbotten. Försök se till att boka upp den helgen för Paltcupen.

Vi behöver all hjälp vi kan få. Du ställer väl upp? 

Uppdaterad: 01 AUG 2013 17:42 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info