Hoppa till sidans innehåll

Tack, tack, tack


till er alla som hjälpte till att göra vår första stora tävling till den succé det blev. Bra jobb i alla grupper bäddade skönt. Tack också till alla tävlande. 4 lag till A-slutspel. Inte illa. Bäst blev Bo Larsson,Tage Lundkvist och Roland Nilsson, som slutade på 5:e plats. De ledde med 12-10 mot GBK som sedan vann hela cupen. 


På torsdag byter vi tid för träningarna . Vi börjar då kl. 15.00.
Ordföranden

Uppdaterad: 03 SEP 2013 20:23 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info