Hoppa till sidans innehåll

2013 09 25


Ja, kära boulevänner, nu är sommar- och höstsäsongen slut.

Den avslutades på ett mycket trevligt sätt; stor fest på Norrmalmia som trivselkommittén anordnat. Intresset var stort, hela 58 medlemmar hedrade oss med sin närvaro. Bordsplaceringen skedde med lottens hjälp, vilket kunde innebära att vinflaskan hamnade på ett bord medan konsumenterna hamnade vid olika bord. Detta löste sig dock smidigt.

Innan maten fick vi ett antal uppgifter att klura ut. Kerstin hade tagit det mesta ur barnbarnet Ellas rum. Det gällde alltså att vara bättre än en femteklassare, vilket visade sig ganska svårt. Därefter dags för mat, som var riklig och fantastiskt välsmakande. Där fanns allt vad en människa vill ha; kallskuret i långa banor och varma rätter. Tack Rosgården för den goda maten.

Efter maten var det dags för underhållning. Pitebygdens store underhållare sjöng och berättade. Sigurd Granström kan det där med att roa, även oss som inte är så slängda i Pitemålet. Med god hjälp av bordsgrannarna lyckades även en tornedaling som jag och ett par från Dalsjöfors (Bertil och Eivor) förstå roligheterna. Stämningen i lokalen var hög och uppsluppen hela kvällen. Vi hade roligt!

Jag vill tacka alla som bidrog till den trevliga festen, främst trivselkommittén; tack Kerstin, Birgitta, Eivor och Viveka för ett förstklassigt arbete. Tack för den goda maten och tack för underhållningen.

Vi fortsätter med våra träningar på grusplanerna så länge vädret tillåter. Varma kläder rekommenderas.

Innesäsongen inleds 5 november i Bergsviken. Glöm inte medlemsmötet 10 okt. på Samvaron kl. 18.00. Välkomna!

Ove

Uppdaterad: 26 SEP 2013 12:02 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info