Hoppa till sidans innehåll

2013 11 11


Så, nu har vintermörkret sänkt sin jalusi och fader Frost skakar av sina mjäll mot oss, stackars små varelser på norra halvklotet. Vi ska dock vara tacksamma att vi lever och bor på den bästa platsen på jorden - inga tyfoner, inga översvämningar, inga jordskalv och heller nästan aldrig snöoväder liknande dem i södra delarna av landet. Slut på väderrapporten!

Inomhussäsongen har börjat med en rivstart; 43, 46 och senast (igår) 54 deltagare. 4 nya medlemmar sedan 5:e november. Bouleskutan seglar i medvind. Besättningen får en stunds vila. Som ni vet har vi flyttat på årsmötet för att tillgodose Svenska Bouleförbundets önskemål. Datum för årsmötet spikat till 26/2 2014 på Samvaron med början kl. 18.00. Väl mötta!

Glöm inte att boka in er för den fantastiska jullunchen hos vår egen mästerkock, Kerstin på caféet i hallen den 17/12 efter träningen. Kostnaden efter subventionering från klubben blir 50:- per person.

Fortsätt med att strömma till träningarna och med att tala om för all vänner och bekanta hur kul vi har det!

Ove

Uppdaterad: 14 NOV 2013 21:27 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info