Hoppa till sidans innehåll

2013 12 15


Det lackar så sakta mot jul. Tyvärr blir det inget julbord i år eftersom Kerstin varit sjuk och inte orkar fixa all mat. Vi får ta det nästa år, alltså i början av 2014. Det kan ju vara en bra start på året.

Året som gått har varit fantastiskt på alla sätt och vis. Höjdpunkten var i alla fall den lyckade Pitepalt-cupen.

Medlemstillströmningen har fortsatt och nu är vi uppe i 105 medlemmar. På två år har vi ökat med 50%.

Glädjande har också varit det enorma intresset för våra träningar. Som mest har vi varit 56 deltagare. Som minst 37, vilket förklaras av att 18 damer var i Luleå den dagen.

Speciellt kul var det att en av våra nykomlingar blev tvåa i vår Luciatävling. Grattis Ulla-Greta! Boule är en fantastisk sport där alla kan vinna!

Nu återstår bara att önska er alla en lugn och fridfull jul tillsamman med era nära och kära. Var försiktiga i halkan! Skaffa broddar! Vi vill ju ha er pigga och friska på det nya året.

Från oss alla i styrelsen till er alla: En god jul och ett Gott Nytt År!
Ove

 

Uppdaterad: 15 DEC 2013 17:40 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info