Hoppa till sidans innehåll

GDPR


Den 25 maj började den nya dataskyddsförordningen gälla som lag inom samtliga medlemsländer i EU. Lagen innebär ett stärkt skydd för personlig integritet och ställer hårdare krav på hur personuppgifter får behandlas.

Piteå Bouleklupp har en medlemslista där dina personuppgifter finns så länge du är medlem hos oss.

Riksidrottsförbundet har tagit fram en uppförandekod för idrottsrörelsen samt en integritetspolicy för behandling av personuppgifter.

uppforandekod-1.pdf

integritetspolicy-1.pdf

Riktlinjer för attt tillvarata enskildas rättigheter.pdf

Uppdaterad: 29 MAR 2019 18:10 Skribent: Christer Söremark
Epost: Adressen Gömd

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

Medlemsbrev 2019 02 28

Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

Inbjudningar

Kolla planerade aktiviteter i almenackan denna sida (eller fliken Kalender) samt aktuella/senaste inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Sponsorverksamheten

Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Gräsroten

Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info