Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsresultat


Här redovisas interna tävlingar, vänskapsmatcher och de flesta externa tävlingar som vår klubb deltagit i på senare tid.

Resultaten finns i menyn till vänster.

 


 

Damträff i Luleå 2016

Luleå Bouleklubb anordnade den årliga, mycket trevliga, damträffen i deras fina boulehall, den 22:a november. Det var 86 kvinnor som deltog från Luleå,  Boden, Kalix, Nyborg, Piteå, Norrfjärden och Överkalix. Inför tävlingen delades damerna in i två grupper, en röd och en blå.

Från Piteå kom 19 damer som gjorde fina resultat. Bäst gick det för vår Inga Lindgren som gjorde upp om guld- och silverplatserna med Mary Öhman från Luleå. Inga kom tvåa bland 86 tävlande. Bra jobbat!

Bra gick det också för vår rutinerade Kristina Hedmyr som blev trea i den blå gruppen. 

Till lunch åt vi julgröt och skinksmörgås, som kökets personal hade fixat. Innan vi åkte hem fick vi alla var sin julklapp.

Vi tackar för en mycket trevlig dag!

Resultatlista


Helgen den 23-24 april 2016 anordnades Vårduellen och Vårsingeln av Luleå Bouleklubb.


Vårduellen, Öd, drog 40 deltagande lag och genomfördes som gruppspel med A-, B- och C-slutspel. Piteå deltog med 5 lag. Inga större framgångar här.

Resultatlista

I vårsingeln, Ds, deltog 26 lag. Här gällde gruppspel med A- och B-slutspel. 5 damer deltog från Piteå och bäst gick det för Elisa Oja som kom fyra. Grattis Elisa, bra jobbat!

Resultatlista

IMG_6277

 


 Luleå Veteran Cup, 2016
Elisa och Kjell D    

Den 5:e april 2016 spelades Luleå Veteran Cup V65d. Det var en lokal tävling med 32 deltagande lag. A-, B- och C-slutspel genomfördes. Piteå deltog med 9 lag. Av dessa gick 4 av 16 lag vidare till a-slutspel. På en hedrande fjärde plats kom Elisa Oja och Kjell Dahlberg.

HEJA ALLA VÅRA DUKTIGA SPELARE!

Resultatlista  


Stålkulan Luleå, 2016
Margit, Gilbert, Elisa    

Den 13:e februari 2016 spelades Stålkulan, V55 trippel i Luleå. Det var en lokal tävling med 30 deltagande lag. A- och B-slutspel genomfördes.

Piteå deltog med 3 lag. Bästa placering fick Margit Johansson, Gilbert Johansson och Elisa Oja som kom 6:a. Bra insats! I B-slutspelet var de nära att vinna en spännande match som stod 11-11 men de slutade som tvåa.

Resultatlista

 


En lyckad Annandag Jul

 

IMG_0031                                                         

Från vänster:
Kjell Johansson, Lennart Nordberg och Assar Hansson                                                                                                                    

   

Luleå Bouleklubb anordnade sin traditionella Tomte-Cup, öppen trippel, den 26/12. Det är en regional tävling med A- och B-slutspel där spelformen är gruppspel.

Eftersom man i en regional tävling samlar rankingpoäng samlas vid dessa tävlingar distriktets elitspelare. Tävlingsklubben BOD la beslag på platserna 1, 2 och 4 och hade en spelare med i lagen som kom 3:a och 5:a samt två spelare i laget som kom 7:a. Strålande resultat måste man säga.

Vad som då är fantastiskt är att Piteå trängde sig in i Bodensviten och kom på en hedrande sjätte plats. Detta genom killarna till vänster.

Heja, bra jobbat!!
 

Resultatlista


Siv N

Från vänster:

1 Grethel Åström LUL
2 Clary  Forsling NYB
3 Sonja Hellström LUL
4 Siv Nyström PIT

   

Damträff i Luleå 2015

Luleå Bouleklubb anordnade den årliga, mycket trevliga, damträffen i deras fina boulehall den 24:e november. Det var 94 kvinnor som deltog från Luleå,  Boden, Kalix, Nyborg, Piteå, Norrfjärden och Överkalix. Från Piteå kom 24 damer som gjorde hyfsade resultat. Bäst gick det för vår rutinerade Siv Nyström, som blev fyra i den blå gruppen. Vinnare i den gruppen blev Grethel Åström, Luleå, och i den röda gruppen Nina Ahlström, Nyborg.

Till lunch åt vi julgröt och skinksmörgås, som kökets personal (till stor del karlar) hade fixat. Innan vi åkte hem fick vi alla varsin julklap. Alla paket var skänkta av butiker i Luleå. 

Vi tackar för en mycket trevlig dag!

Resultatlista grupp röd
Resultatlista grupp blå


SKL-Mixen, Skellefteå

Söndagen den 22 november gick den nystartade tävlingen SKL-mixen, av stapeln i Skellefteå. Det var en öppen regional tävling som drog 26 lag, varav 6 lag, en röd svärm spelare var från Piteå. Saknades gjorde Kalix men annars var alla klubbar med och kämpade om priserna. 2 av våra lag gick till till A-slutspel och 4 st till B-slutspel. Resultatlista.

 


Knut Öhmans minne 2015

 

1_or till 4_or

Pristagarna från vänster:

1:orna: Ulla Bergbom, Bengt Åkvist, Birgitta Elvingson LUL

2:orna: Tage Lundkvist, Katrina Åhl, Sten Andersson PIT

3:orna: Siv Dahlgren, Conny Henriksson, Sigvard Nordgren KLX

4:orna: Lennart Nordberg, Lisbeth Nordberg, Gun Hällgren PIT

Resultatlista

 

 
4_orna Lennart Nordberg i läggarposition. Medspelarna Lisbeth Nordberg, till vänster, och Gun Hällgren är spända på hur nära lillen klotet ska hamna.

Knut Öhmans änka delar här ut medaljer och priser till Tage Lundkvist, Katrina Åhl och Sten Andersson som kom på 2:a plats. Fantastiskt bra resultat.

 

2_orna

2-dagars tävling i Skellefteå

Helgen den 17:e och 18:e oktober anordnade Guldstadens Boule Club regionala tävlingar i Veteran 55. På löradagen spelades Holmströms El Cup, trippeltävling med 19 deltagande lag. Piteå representerades av två lag som tyvärr inte kunde göra några bra resultat denna dag. Resultatlista trippel.

På söndagen spelades Höstdubbel med 31 deltagande lag, varav tre från Piteå. Resultatlista dubbel.

Gudrun och Kristina      

Bäst gick det i helgen för  Gudrun Hansson och Kristina Hedmyr som i Höstdubbeln klarade grundspelet och gick vidare till A-slutspelet. Här blev de dock besegrade av Lennart Holmqvist och Kent Nilsson, GBC, som slutade som segrare av hela tävlingen.

 

 


Höstträff i Skellefteå
   Anita, Elisa, Gun G 
Foto: Gudrun Hansson
   

Guldstadens Bouleklubb inbjöd till Höstträff, V65 trippel, onsdagen den 16:e september 2015. Tre pitedamer spelade fantastiskt bra och vann B-finalen. Grattis till den fina prestationen!

Från vänster: 
Anita Eriksson, Elisa Oja och Gun Grahn 

Resultatlista


Strandängsboule

Helgen 12-13 september 2015 anordnade Kalix sin årliga lokala tvådagarstävling på de vackert
belägna boulebanorna vid Kalixälven.

På lördagen spelades öppen dubbel med spelform monrad. 27 lag ställde upp varav 6 var från
Piteå Bouleklubb. Bäst här gick det för Katrina Åhl och Sten Andersson som kom på en hedrande
6:e plats i den hårda konkurrensen.

På söndagen spelades öppen trippel, gruppspel med A- och B-slutspel. Här ställde 16 lag upp
varav 4 från Piteå. Gudrun Hansson, Assar Hansson och Bernt Öhman gick till final i B-slutspelet
men fick där böja sig för Siv Dahlgren, Gunnar Henriksson och Tore Bergström.    Se resultatlista

 IMG_2979  IMG_3011
  Irene och Nina från Nyborg väntar på sin tur.  Piteborna kollar hur spelet går.
 IMG_2997  IMG_2999
Trevlig samvaro med våra vänner som kört sina husbilar till Strandängarna. Med Bernt Öhman som kock blir köttet perfekt grillat. Det har legat i egen-tillverkad marinad några timmar och smakar underbart.

Propagandatävling i Boden

Sedan år 2001 har propagandatävlingen Damträff, som grundats av Ulla-Britt Granqvist, anordnats av Bodens Petanque Artique. Vi hoppas att denna tradition fortsätter i många år framöver.

Vi, 21 damer från Piteå, tackar så mycket för den fantastiskt fina tillställningen med god mat, bra service, bra funktionärsinsatseroch fina lotterivinster,

Tävlingen gick i strålande sol på utebanorna på Bodens Boulecenter. 

73 damer från Boden, Luleå, Piteå, Överkalix, Haparanda och Nyborg tävlade. Allra bäst gick det för Piteå Bouleklubb som för andra året i rad tog hem 1:a platsen genom Viveka Lönnberg. 

Resultatlista

 vinnarna

Från vänster:
4:an Barbro Lindkvist LUL,
3:an Clary Forsling NYB,

1:an Viveka Lönnberg PIT,
2:an Eva Johansson BOD
och längst till höger jumbon
Maj-Lis Konni HAP. 

 


Vårmix i Luleå
Elisa och Margit      

Den 26:e april spelades damdubbel med 21 deltagande lag i Luleå. Piteå deltog med två lag.

Elisa Oja, till vänster i bild, och Margit Johansson vann B-finalen och blev placerade som nia i den totala resultatlistan.

Resultatlista        

Luleå Veteran Cup V65t

Den 7:e april 2015 spelades Luleå Veteran Cup V65t. Det var en lokal tävling med 30 deltagande lag. A-, B- och C-slutspel genomfördes. Piteå deltog med 5 lag. Elitlag från Luleå lade beslag på de tre pallplatserna. Därefter kom Kalix och på en hedrande femte plats kom, från vänster på bilden, Tore Nilsson, Kristina Hedmyr och Assar Hansson.

HEJA VÅRA DUKTIGA SPELARE!

 

Resultatlista

Assar, Kristina och Tore
   

Skoogs Arena Cup 26:e mars 2015  Fotograf: Leif Fyrsjö
tävlingskommitten

Tävlingskommittén tränar på nya tävlingsprogrammet BouleApp genom att genomföra en intern tävling.

I sommar väntar minst tre stora tävlingar så det gäller att vara väl förberedd.

Vinnare av tävlingen blev, från vänster: Karin Pahlin och Gunvor Hedkvist. Tvåa blev Lundkvist och Elisa Oja. Trea blev Ulf Kämpe och Rolf Eriksson, som ej är med på bild.       

Resultatlista

vinnarna
20150326_093952      Spel pågår...... 

 

   

 

.......och vilar gör från vänster: Lisbeth Nordberg, Lennart Nordberg,

 

Nordbergs m fl 

Nils-Erik Wiksten och Mårten Sandström. Helt slutkörda? 

 


Veteranmix V65Mxt i Luleå
Margit, Gilbert och Elisa
"Bronsmedaljörer".
Från vänster: Margit Johansson, Gilbert Johansson och Elisa Oja.
         

Den 10:e mars 2015 spelades Veteranmix V65Mxt i LuleåDet var en lokal tävling med 23 deltagande lag. A- och B-slutspelgenomfördes. Piteå deltog med 2 lag. Margit och Gilbert Johansson samt Elisa Oja kom på fantastiska tredje plats. Gun Grahn, Tage Lundkvist och Tore Nilsson kom på en hedrande 8:e plats.

HEJA VÅRA DUKTIGA SPELARE!

 

Resultatlista


Damträff i Luleå

Luleå Bouleklubb anordnade en mycket trevlig Damträff i deras fina boulehall den 9:e december. Det var 93 kvinnor som deltog från Luleå,  Boden, Kalix, Nyborg, Piteå och Norrfjärden. Från Piteå kom 12 damer som gjorde hyfsade resultat. Bäst gick det för vår "nybörjare" Rose-Marie Tegebro som blev fyra i en av två grupper. Några damer hade aldrig varit i Luleås fina boulehall tidigare och någon hade aldrig tävlat förut över huvud taget. Till lunch åt vi Janssons frestelse som kökets personal hade lagat. Innan vi åkte hem bytte vi julklappar med varandra. Tävlingen vanns av Luleås framgångsrika Anita Utterström.

Vi tackar för en mycket trevlig dag!

 IMG_9430  IMG_8455
Fotograf: Christina Nilsson

 


Vinterseriespelet genomförs i år för första gången. Serien är indelad i tre grupper, Söder, Mitt och Norr, och arrangeras av Bouleförbundets norra distrikt, NSBF. Efter 4 sammandragningar och 60 matcher i Kalix, Piteå och Luleå återstår nu bara finalspelet. Det genomförs den 14:e december och spelas i mitten av distriktet (Skellefteå eller Umeå). Till slutspel går de två första lagen från varje grupp. Tyvärr gick inte Piteå Bouleklubb vidare denna gång.  
Se resultatlistan

 

Bilder från spelet i Luleå söndagen den 16:e november 2014

Tage D

Tage Danielsson koncentrerar sig för ett lägg.

Mätning pågår 
En typisk situation i boulespelet.

MÄTNING!

Fotograf: Kerstin Lidman

Älgkronan i Luleå
Luleå Bouleklubb inbjöd till "Älgkronan" helgen 20-21 september 2014
Margit Gilbert Elisa    

På lördagen deltog 18 lag i V 55 Mix trippel varav ett lag från Piteå.

Gilbert Johansson, Margit Johansson och Elisa Oja kom 5:a i den tävlingen.

Se resultatlista.

På söndagen deltog 32 lag i V 55 dubbel, varav 3 lag kom från Piteå.

Se resultatlista


Propagandatävling i Boden

Sedan år 2001 har propagandatävlingen Damträff, som grundats av Ulla-Britt Granqvist, anordnats av Bodens Petanque Artique. Vi hoppas att denna tradition fortsätter i många år framöver.

Vi, 17 damer från Piteå, tackar så mycket för den fantastiskt fina tillställningen med god mat,
bra service, bra funktionärsinsatser
och fina lotterivinster,

Tävlingen gick i strålande sol på utebanorna på Bodens Boulecenter. 

82 damer från Boden, Luleå, Piteå, Norrfjärden, Överkalix och Nyborg tävlade. Allra bäst gick det
för Piteå Bouleklubb som tog hem både 1:a och 2:a platsen 
genom Gudrun Hansson (till höger
på bilden) respektive Clary Sundberg till vänster. 

Resultatlista

DSCN3279

 

Vyer från tävlingen
DSCN3269 DSCN3272  

Pitepalt-cupen 2014 08 30 

 

 bild (2)

A-finalens vinnare

Från vänster:

Tommy Lundström, Åse Nyström och Rune
Åström 
från Bodens Petanqe

 
 

2:a i A-finalen

Från vänster:

Gun-Britt Jansson, Ole Jansson och Roger
Lundmark.
från Skellefteå Boulekraft

 IMG_9237  
 DSCN3220  

3:a i A-finalen

Från vänster:

Sven Sundberg, Britt-Louise Andersson och
Berth Ganestig från Luleå Bouleklubb

 
 

B-finalen vanns av, från vänster

Assar Hansson, Tage Danielsson och Gilbert Johansson från Piteå Bouleklubb.

IMG_9242

 

Piteå bidrog med 8 lag i tävlingen. 2 av dessa gick till A-slutspel. Bäst gick det för trion Margit Johansson, Kristina Hedmyr och Gudrun Hansson som kom på 7:e plats i den hårda konkurrensen.

Resultatlista finns här.
 
                                                                          
                                                                Gubb-cupen spelades i år i Piteå                                                                                                                                    
 DSCN3138

Onsdagen den 20:e augusti 2014 besökte herrar från Norrfjärdens PRO Piteå Bouleklubb för att göra upp om pallplatserna i den tävling som spelas varje år mellan klubbarna.

Även i år tog Piteå hand om guldet och inte bara det. Silver och brons gick också till hemmaklubben.

Från vänster:
3:orna Bernt Öhman och Leif Lundgren
1:orna Lennart Nordberg och Assar Hansson
2;orna Stig Nilsson och Tage Lundkvist 

  Resultatlista

 Ladys Cup spelades i år i Rosvik
 DSCN2936

Onsdagen den 25:e juni 2014 spelades den årligt återkommande turneringen mellan damerna från Norrfjärdens PRO samt Piteå Bouleklubb. Tävlingen gick i år av stapeln i Rosvik, i strålande solsken. !6 lag kom till spel.

Semifinalerna spelades av fyra lag från Piteå som alltså stod som segrare även i år.

Vann gjorde Siv Nyström och Karin Pahlin.

 
Från vänster: 
2:orna Elisa Oja och Margit Johansson
1:orna Siv Nyström och Karin Pahlin
3:orna Eva Johansson och Gun Grahn
4:orna Kristina Hedmyr och Gudrun Hansson ej med på bild.
 

Bouletävling i Ayia Napa på Cypern

Sista bouletävlingen på La Casa

Den 8:e april spelades säsongens sista bouletävling på La Casa.

Spelare från hela Sverige deltog i det underbara vädret.

Vann gjorde Assar Hansson från Piteå och tvåa blev Anniki Nilsson från Sangis.

                                       DSCN2511    

Stålkulan i Luleå
DSCN2118          

Den 15:e februari 2014 spelades Stålkulan, V55 trippel i Luleå. Det var en lokal tävling med 35 deltagande lag. A- och B-slutspel genomfördes.

Piteå deltog med 6 lag varav 5 gick till B-slutspel. Bästa placering i det slutspelet fick Gun Gran, Eva Johansson och Leif Fyrsjö som kom på 17:e plats.

Bäst av de 6 pitelagen blev från vänster Tage Lundkvist, Bo Larsson och Tage Danielsson som gick till A-slutspel och hamnade
på 15:e plats. 

         

Se resultatlista.


Advenstboule i Boden

 

Gudrun och Kristina

 

Den 8:e december gick denna tävling, öppen dubbel, av stapeln i Luleå. Det var en lokal tävling med A-, B- och C-slutspel. Av 40 deltagande lag var Piteå Bouleklubb representerad med 4 lag. Två av dessa gick vidare till C-slutspel. Ett lag blev utslaget i 8-delsfinalen och ett i semifinalen. 

Bäst gick det för Kristina Hedmyr och Gudrun Hansson som gick till final i B-slutspelet. Här blev de dock besegrade av det rutinerade spelparet Christer Jansson / Leif Larsson och blev därmed 2:a.

Resultatlista

 


Tävling till Knut Öhmans minne, Luleå

 

Den 20:e november 2013 gick denna tävling, V65Mxt, av stapeln i Luleå. Av 40 deltagande lag var Piteå Bouleklubb representerad med 3 lag. Två av dessa gick vidare till A-slutspel men blev där ganska snart utslagna i den hårda konkurrensen.

Resultatlista


Gubbcupen 2013 08 06

Piteås bouleherrar blev gubbmästare
 Gubbkupen 011  

Från vänster:

2:orna Kurt Larsson och Ove Häggström

1:orna Assar Hansson och Tage Danielsson

3:orna Mårten Sandström och Sten Andersson

4;orna Gilbert Johansson och Sture Classon


 

Ladies Cup  
jUNI-13 014

Den 3:e juli 2013 spelades den årligt återkommande damturneringen mellan damerna från Norrfjärdens PRO samt Piteå Bouleklubb. Turneringen gick på Norrstrands fina boulebanor, i strålande solsken. !4 lag kom till spel.

Piteå stod som segrare i år igen genom Gunvor Hedqvist och Karin Pahlin.  

Tävlingens vinnare från vänster:

Etta: Gunvor Hedqvist och Karin Pahlin
Tvåa: Monika Larsson och Margareta Granström
Trea: Elisa Oja och Siv Nyströmn
Fyra: Eivor Mårtensson och Margit Johansson

 Se resultatlista under Tävlingsresultat

DM-medalj till Piteå Bouleklubb i år igen, juni 2013.

juni-13 090

De tog bronsmedalj! Gudrun och Assar Hansson

 Se resultatlista under Tävlingsresultat

 

Piteå Bouleklubb har deltagit i sitt andra distriktsmästerskap. Det har spelats boule i fyra dagar. Detta år gick DM:et i Sundsvall den 6-9 juni, anordnat av Norra Sveriges Bouleförbund i samarbete med Sundsvalls och Skönsbergs bouleklubbar. 

13 föreningar deltog i klasserna Singel, Dubbel, Trippel, Mix Dubbel, Mix Trippel och Skytte.

Av totalt 211 spelare från Sundsvall och norrut var 5 personer från Piteå. De ställde upp i 16 starter av totalt 795 stycken. Distriktet omfattar 4 län och 19 bouleföreningar.

Gudrun och Assar Hansson kom trea av 38 lag i V65 mixdubbel och tog därmed en hedrande bronsmedalj.

I fjol tog Piteå Bouleklubb sin första DM-medalj. Då handlade det om brons i V65 trippel och Assar Hansson var en av de tre som fick denna historiska medalj. Han är nu ensam i klubben om att ha tagit två DM-medaljer.


Strandängsboulen i Kalix 11- 12 maj  2013
Elisa och Margit                

Kalix Bouleklubb inbjöd till 2 dagars tävling på Strandängarna 11-12 maj. På lördagen tävlade sju lag i Damdubbel. Piteås enda lag kom på en hedrande andraplats.

På söndagen tävlade tre trippellag från Piteå bland totalt 15 lag. Här blev det ingen framskjutande placering. 

De kom 2:a i tävlingen
Från vänster: Elisa Oja och Margit Johansson

Se resultatlista     


Sixtens Cup i Boden den 12:e december 2012

Gudrun och Kristina

De kom 5:a i tävlingen

Från vänster Gudrun Hansson och Kristina Hedmyr

Se resultatlista

 

Bodens Boulecenter inbjöd till tävling i V 60 dubbel den 12:e december. 35 lag deltog från Boden, Luleå, Kalix, Nyborg, Piteå och Umeå. Två lag var med från Piteå och bäst gick det för damerna till vänster som gick till A-final och blev 5:a..


Adventboule i Boden den 2:a december 2012
 Assar och Bertil

 

Bodens Boulecenter inbjöd till tävling i Öppen dubbel den 2:a december. 23 lag deltog från Boden, Luleå, Kalix, Piteå och Skellefteå. Två lag var med från Piteå och bäst gick det för dessa herrar som gick till B-finalen och blev 2:a. 

De kom 2:a i B-finalen

Från vänster: Assar Hansson och Bertil Mårtensson

Se resultatlista

 

Damträffen i Luleå den 27:e november 2012

Gunvor 2_a på damträff i Luleå

Tävlingens vinnare
Från vänster:
Tvåan Gunvor Hedquist PIT, segraren Britt Kaatari BOD, trean Astrid Jacobsson LUL och fyran Mariann Åström LUL.

Se resultatlista

Luleå Bouleklubb anordnade en mycket trevlig Damträff i deras fina boulehall den 27:e november. Det var 96 kvinnor som deltog från Luleå, Boden, Nyborg, Piteå och Norrfjärden. Från Piteå kom 17 damer som gjorde ett mycket bra resultat. Två av klubbens veteraner gjorde de fina resultaten att Gunvor Hedquist blev tvåa och Karin Pahlin blev fyra i en av två grupper. Bra gick det också för våra ”nybörjare”. 6 av damerna hade aldrig varit i Luleås fina boulehall tidigare och några hade aldrig tävlat förut över huvud taget. Vi åt en god laxpatélunch som kökets personal hade lagat och vi vann en hel del av de drygt hundra vinsterna som lottades ut. 


Höstdubbel i Skellefteå 14:e oktober 2012 
 Assar och Gilbert

 

CG-hallen i Skellefteå inbjöäd till Höstdubbel, XL Bygg Norr, den 14:e oktober. Från Piteå åkte två lag. Gilbert Johansson och Assar Hansson gick till B-final. Förlorade där i semifinalen mot Rune Åström och Lennart Johansson från Luleå.

Längst till vänster och höger:
Gilbert Johansson och Assar Hansson som spelar semifinal mot Rune Åström och Lennart Johansson.

 Se resultatlista 

 

New Wave Cup i Luleå 30:e september 2012  

 IMG_4563

De kom 5:a i tävlingen.
Från vänster: Elisa Oja, Margit Johansson och Bertil Mårtensson

Se resultatlista

 

Luleå Bouleklubb inbjöd till "New Wave Cup" helgen 29-30 september. På söndagen deltog tre lag från Piteå i V65 trippel. Elisa Oja, Margit Johansson och Bertil Mårtensson gick till A-final och blev 5:a av 18 deltagande lag. Kristina Hedmyr, Assar Hansson och Gudrun Hansson blev 2:a i B-finalen.


New Wave Cup i Luleå 29:e september 2012 
 Gudrun och Kristina

 

Luleå Bouleklubb inbjöd till "New Wave Cup" helgen 29-30 september. På lördagen deltog två lag från Piteå i damdubbel. Kristina Hedmyr och Gudrun Hansson gick till A-final och blev 4:a av 17 deltagande lag.

De kom 4:a i tävlingen

Från vänster: Gudrun Hansson och Kristina Hedmyr

Se resultatlista

 

Propagandatävling Kalix 28 juli 2012 

 Kalix 12-07-28

De kom 3:a i tävlingen

Från vänster: Lennart Nordberg och Assar Hansson från Piteå Bouleklubb

Se resultatlista 

Kalix Boule Klubb bjöd in till Propagandatävling, dubbel, och invigning av "Nya Strandängarna" lördagen den 28:e juli. Sex lag åkte från Piteå för att delta i tävlingen. Bäst gick det för laget Lennart Nordberg - Assar Hansson. De blev 3:a av 25 lag.

DM i Luleå 1-4 juni 2012 

 DM treor

De tog bronsmedalj!

Från vänster: Bertil Mårtensson, Assar Hansson och Leif Lundgren

Se resultatlista

 

Piteå Bouleklubbhar deltagit i Distriktsmästerskap i Luleå 1–4 juni anordnat av Norra Sveriges Bouleförbund i samarbete med Luleå Bouleklubb.

16 klubbar deltog i klasserna Singel, Dubbel, Trippel, Mix Dubbel, Mix Trippel och Skytte.

Av totalt 275 spelare från Sundsvall och norrut var 21 personer från Piteå. De ställde upp i 49 starter av totalt 840 stycken. Aldrig tidigare har Piteå deltagit med så många spelare i ett Boule-DM.

 

Överlag gick det ganska bra för Piteå i den hårda konkurrensen. Allra bäst gick det för Assar Hansson, Leif Lundgren och Bertil Mårtensson som gick till slutspel och kammade hem en bronsmedalj i Trippeltävlingen. Detta är historiskt. Första gången en DM-medalj hamnar hos Piteå Bouleklubb.

Karin och Peder Berg samt Elwy Wink och Bo Larsson gick till kvartsfinal i Dubbeln liksom Gudrun Hansson, Gunvor Hedqvist och Siv Bergman gjorde i Trippelspelet.


 Strandängsboule i Kalix 27:e maj 2012 

 maj-juni 018

De kom 4:a i tävlingen

Från vänster: Gudrun Hansson, Assar Hansson och
Gunvor Hedquist

Se resultatlista 

Kalix Boule Kubb bjöd in till "generalrepetition" inför DM. Söndag den 27:e maj åkte två lag från Piteå för att spela V65 trippel. Bäst gick det för laget på bilden, som blev 4:a av 11:a lag.

Vårmix i Luleå 15:e april 2012
Gudrun och Kristina Luleå Bouleklubb inbjöd till "Vårmix", damdubbel, söndagen den 15:e april. Kristina Hedmyr och Gudrun Hansson från Piteå var ett av 24 lag. De vann B-finalen.

De vann B-finalen

Från vänster: Gudrun Hansson och Kristina Hedmyr

Se  resultatlista

 
Uppdaterad: 28 FEB 2017 19:53 Skribent: Gudrun Hansson

ANSLAGSTAVLA
Information till medlemmar

 

Medlemsbrev 2019 02 28
Tack för mej. Läs medlemsbrevet här. 

GDPR
Den 25 maj började den nya dataskyddsförordningen (GDPR) gälla som lag inom samtliga medlemsländer i EU. Läs vidare.

Införande av träningskort
Styrelsen har beslutat införa träningsbiljetter i stället för 10:an som vi betalar i banavgift. Läs vidare.

Sponsorverksamheten
Du som är medlem och intresserad av att tillsammans jobba med sponsring, kontakta sponsorgruppen, Tore Nilsson tel. 070-627 05 07 This is a mailto linkm

Inbjudningar
Kolla aktuella inbjudningar under fliken "Inbjudningar" och anmäl snarast till tävlingsansvarig om du har lust att delta i någon tävling.

Gräsroten
Glöm inte att anmäla vår klubb som favoritklubb när du spelar hos Svenska Spel. Detta gör att vi får pengar till föreningskassan. Anmälan kan du göra i bannern här nedan.

Gräsroten är en helt ny form av sponsring där Svenska Spels kunder är med och fördelar ut hela 50 miljoner kronor per år till landets idrottsföreningar.

Postadress:
Piteå Bouleklubb - Boule
Sekreterare Mats Lundgren, Klumgatan 22
94164 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info