Hoppa till sidans innehåll

LIU Badminton


LIU (Lokal Idrottsutbildning) för badminton i Piteå kommer att startas höstterminen 2022. Detta är för att kunna kombinera dina gymnasiala studier med badminton.

Strömbackaskolan:

För information om LIU som del av din utbildning hittar du en länk till Piteå Kommun HÄR 

För att delta i LIU behöver man endast läsa ett program på Strömbackaskolan. Kolla med din skolas studie- och yrkesvägledare om du inte vet hur man anmäler sig till ett program eller när sista anmälningsdatum är. Kommer man in på ett program är man automatiskt berättigad för LIU badminton.

Alla program går att kombinera med LIU badminton men vissa ex. yrkesprogram som specificerar sig på något kan hellre vilja att man använder sitt individuella val till något mer programspecifikt. 

Anmälan LIU:

För er som söker till Strömbacka med avsikt att också vara med i LIU skriv också ett mail till This is a mailto link med ert namn. Om ni blivit intagna på programmet meddela samma mail igen. Skriv för- och efternamn på ansökande och vilket program ni ska gå.

Tränare:

Kasper Pelli - Huvudtränare: Studerat badminton på NIU (Nationell Idrottsutbildning) i Umeå, utbildad i fyra grundtränarutbildningar, nyligen utbildad i Coach level 1 och varit huvudtränare för Piteå Tennisklubb sektion Badminton i tre år.

Badmintonträning:

Det kommer att vara 2 träningar i veckan som vardera är 1h 30min långa.

Alla träningar kommer att genomföras med elever från alla tre årsgångar på gymnasiet och måste därför passa in i allas scheman men kommer mest troligt vara några av följande:

Måndag förmiddag

Onsdag eftermiddag

Torsdag förmiddag

Fredag förmiddag

Boende:

För de elever som vill flytta till Piteå för att gå LIU kan tyvärr inte skolan hjälpa till med boende men via Piteå Kommuns hemsida kan man hitta alla lokala fastighetsbolag. Länk HÄR 

Bidrag:

Det som finns är bostadsbidrag och studiebidrag som man kan få när man studerar på något gymnasium. Hör med din skolas studie- och yrkesvägledare om mer information.

Frågor?:

Maila till: This is a mailto link ifall det är något mer ni skulle undra över.

Uppdaterad: 04 JAN 2022 22:09 Skribent: Kasper Pelli
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Piteå TK - Badminton
Batterigatan 3
94147 Piteå

Kontakt:
Tel: 091116600
E-post: info@piteatennisklub...

Se all info