Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Pixbo Padel"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Pixbo Padel


Pixbo Padels verksamhet startade i maj 2016. Vi är mycket glada att kunna erbjuda våra medlemmar och gäster möjligheten att spela padel.

Sporten padel är en av de största sporterna i Sydamerika och Spanien. Har nu spridit sig i övriga Europa och även i Sverige. Nu byggs det padelbanor för fullt runt om i Sverige.

Padel beskrivs enklast som en kombination av tennis och squash. De som har testat padel fastnar direkt och det är lätt att komma igång även som nybörjare.

Pixbo Padel blir en sektion i den ideella föreningen Pixbo Tennis. Vi är redan igång med padelkurser, läger och tävlingar.

 

PADELKURSER 

Under perioden 1 april till 15 juni skall vi få ihop 10 träningstillfällen. Vi är max 8 deltagare på två banor med en instruktör.

Vi har träning på följande dagar:

Måndagar kl. 15.30-19.30

Tisdagar kl. 15.30-19.30

Onsdagar kl. 15.30-19.30

Lördagar kl. 09.30-15.30 

Anmälan skickas till jon@pixbotennis.com. I anmälan anger ni namn, e-post, pers. nr. och vilken dag och tid som passar bäst.

Träningsavgift junior 1 200 kr + medlemskap

Träningsavgift senior 1700 kr + medlemskap

PIXBO PADEL STEGE

Vi tar nya tag för er som vill spela matcher med en padelstege. Här kan alla vara med oavsett nivå. Alla lag placeras på en lista och sedan utmanar man andra lag på stegen. Tiderna bokas på matchi.se. Lagen delar på kostnaden med banhyra och bollar.

Matcherna spelas i bäst av tre set. Varje set startar på 2 lika. Vid ett lika i set spelas ett avgörande tiebreak till 7. Beräknad speltid 1 tim.

Anmälan skickas in till jon@pixbotennis.com. Anmälningsavgift 200 kr per lag. Vi börjar med två stegar - Damer och Herrar.

 

 

Inga nyheter är skapade

 hallsnas_logo_cmyk

orange-pixbo

 

 

 

 Tennis Göteborg

SvTF

Postadress:
Pixbo TK - Tennis
Vällsjövägen 4
43543 Pixbo

Kontakt:
Tel: 031880875
E-post: info@pixbotennis.com

Se all info